1-8- وقوع طبیعی مایكوتوكسین‌ها………………………………………………… 12

 

1-9- آفلاتوكسین‌ها…………………………………………………………………. 14

 

1-9-1- شرایط تولید……………………………………………………………….. 16

 

1-9-2- خواص فیزیكی و شیمیایی………………………………………………… 21

 

1-9-3- بیوسنتز……………………………………………………………………. 25

 

1-10- متابولیسم و تبدیل بیولوژیك………………………………………………… 31

 

1-10-1- اكسیداسیون…………………………………………………………………… 31

 

1-10-1-1- اپواكسیداسیون……………………………………………………………… 31

 

1-10-1-2- هیدروكسیداسیون………………………………………………………….. 32

 

1-10-1-3- دمتیلاسیون………………………………………………………………… 33

 

1-10-1-4- تولید آفلاتوكسین B2a وآفلاتوكسین G2a…………………………………… 33

 

1-10-2- احیا……………………………………………………………………………. 33

 

1-10-3 الحاق…………………………………………………………………………… 34

 

1-10-3-1- الحاق گلوكورونیدی اپوكسید………………………………………………. 34

 

1-10-3-2- الحاق مشتقات هیدروكسیله………………………………………………… 35

 

1-11- اثرات بیولوژیك ………………………………………………………………… 35

 

1-11-1- سمیت حاد و مزمن…………………………………………………………… 35

 

1-11-2- سمیت سلولی…………………………………………………………………. 36

 

1-11-3- جهش‌زایی ……………………………………………………………………. 37

 

1-11-4- ناقص‌الخلقه‌زایی………………………………………………………………. 38

 

1-11-5- تداخل با فرآیندهای بیوشیمیایی………………………………………………. 38

 

1-11-6- میانكش آفلاتوكسین با DNA ……………………………………………….. 39

 

1-11-7-اثرت حشره کشی……………………………………………………………… 40

 

1-11-8-سمیت گیاهی………………………………………………………………….. 40

 

1-12- بیماری‌های دامی‌ ناشی از آفلاتوكسین………………………………………….. 40

 

1-12-1بیماری‌زایی آفلاتوكسین‌ها در گاو شیری………………………………………. 42

 

1-13-آسیب شناسی آفلاتوکسیکوز……………………………………………………… 44

 

1-14-زیانهای اقتصادی ناشی ازآفلاتوکسین ها………………………………………… 47

 

1-15- حد مجاز مایكوتوكسین‌ها و مقررات مربوطه…………………………………… 47

 

1-16-استراتژی‌های خنثی‌سازی و حذف میزان آفلاتوكسین…………………………… 49

 

1-16-1- غیرفعال كردن در اثر حرارت……………………………………………….. 50

 

1-16-2-اشعه دادن……………………………………………………………………… 50

 

1-16-3-عصاره‌ گیری با استفاده از حلال و جدا سازی مكانیكی………………………. 51

 

11-16-4-جذب آفلاتوكسین از محلول…………………………………………………. 51

 

1-16-5-كنترل زیستی و غیر فعال كردن آفلاتوكسین با بهره‌گیری از میكروب‌ها……. 51

 

1-16-6-مجاورت با آمونیاك……………………………………………………………. 51

 

1-16-7-بی‌سولفیت سدیم……………………………………………………………….. 52

 

1-17- آفلاتوكسین‌ها در محصولات كشاورزی ……………………………………….. 54

 

1-18- حضور آفلاتوكسین‌ها در فرآورده‌های حیوانی………………………………….. 56

 

1-19- اثرات سوء آفلاتوكسین‌ها بر سلامتی انسان…………………………………….. 60

 

1-20-روش‌های آنالیز…………………………………………………………………… 63

 

1-20-1- روش‌های بیولوژیك…………………………………………………………… 63

 

1-20-2- روش‌های بیوشیمایی…………………………………………………………. 63

 

1-20-2-1 روش های كروماتوگرافی………………………………………………….. 63

 

1-20-3-روش‌های سنجش ایمونولوژیك……………………………………………….. 64

 

1-20-3-1- رادیوایمونواسی……………………………………………………………. 64

 

1-20-3-2-الایزا………………………………………………………………………… 65

 

1-20-3-2-1- روش الایزای متجانس………………………………………………….. 67

 

1-20-3-2-2- روش الایزا نامتجانس………………………………………………….. 67

 

1-20-3-2-3- محاسن و معایب الایزای متجانس و نامتجانس…………………………. 67

 

1-20-3-2-4- روش الایزای مستقیم……………………………………………………. 68

 

1-20-3-2-5- روش الایزای غیر مستقیم………………………………………………. 68

 

پایان نامه

 

1-20-3-2-6- روش الایزای رقابتی نامتجانس مستقیم………………………………… 68

 

1-20-3-2-7- روش الایزای غیر رقابتی غیرمستقیم………………………………….. 69

 

1-20-3-2-8- روش الایزای غیر رقابتی مستقیم………………………………………. 69

 

فصل دوم: مواد و روش كار……………………………………………………………. 70

 

2-1- مواد و وسایل مورد نیاز………………………………………………………….. 71

 

2-2- مواد موجود در كیت آزمایش……………………………………………………… 71

 

2-3-آماده سازی معرف ها……………………………………………………………… 72

 

2-4- روش كار………………………………………………………………………….. 73

 

2-4-1- جمع‌آوری نمونه‌ها……………………………………………………………… 73

 

2-4-2- آماده‌سازی نمونه‌ها……………………………………………………………… 73

 

2-4-3- اصول انجام  آزمایش…………………………………………………………… 73

 

2-4-4- روش انجام آزمایش…………………………………………………………….. 74

 

2-5- روش آنالیز آماری………………………………………………………………… 75

 

2-6-  قرائت و تفسیر نتایج……………………………………………………………… 75

 

2-7- حساسیت وویژگی آزمایش………………………………………………………… 76

 

فصل سوم:نتایج…………………………………………………………………………. 77

 

3-1-نتایج………………………………………………………………………………… 78

 

فصل چهارم:بحث وپیشنهادات………………………………………………………….. 80

 

4-1- بحث و نتیجه گیری……………………………………………………………….. 81

 

4-2پیشنهادات ………………………………………………………………………….. 84

 

منابع فارسی…………………………………………………………………………………….85

 

منابع انگلیسی…………………………………………………………………………………..86

 

چکیده ی انگلیسی………………………………………………………………………………97

 

                                                          فهرست جداول

 

جدول                                                                                                   صفحه

 

(1-1) خواص فیزیكی و شیمیایی انواع مختلف آفلاتوكسین………………………………..24

 

(2- 1) انتخاب روش‌های مناسب برای تخریب انواع آفلاتوكسین در محیط‌ها و شرایط مختلف…………………………………………………………………………………………..53

 

(3-1) ارتباط بین میزان سمّ موجود در اغذیه حیوانی با سطح نهایی آن در فرآورده‌های مربوطه…………………………………………………………………………………………59

 

(4-1) مراحل اساسی در آنالیز شیمیایی مایكوتوكسین‌ها …………………………………..62

 

(5-1) آزمون‌های بیولوژیك مورد استفاده جهت ارزیابی سمیت مایكوتوكسین‌ها…………66

 

(1-3) پراکندگی آلودگی به آفلاتوکسین B1در کنسانتره مصرفی در گاوداری های شیری گرمسار در سه فصل زمستان،بهار وتابستان ………………………………………………..79

 

(2-3) مقایسه آفلاتوکسینB1 در کنسانتره مصرفی در گاوداریهای شیری گرمسار در سه فصل زمستان،بهار وتابستان………………………………………………………………79

 

 

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...