دانلود پایان نامه: تاثیر پریمکسهای تجاری مختلف ویتامینه و معدنی بر صفات لاشه،فراسنجه های خونی … |
2-1-6-1- 5- تیامین (ویتامین 1B…………………………………………………………………………………………………………. 34 2-1-6-1- 6- ریبوفلاوین (ویتامین 2B) ………………………………………………………………………………………………. 34 2-1-6-1- 7- وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ B3 (ﻧﯿﺎﺳﯿﻦ)………………………………………………………………………………………………………. 34 2-1-6-1- 8- وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ B5(ﭘﺎﻧﺘﻮﺗﻨﯿﮏ اﺳﯿﺪ) ………………………………………………………………………………………….. 34 2-1-6-1- 9- پیریدوكسین (ویتامین 6B) …………………………………………………………………………………………….. 35 2-1-6-1- 10- وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ B12 (ﮐﻮﺑﺎﻻﻣﯿﻦ) ……………………………………………………………………………………………… 35 2-1-6-1- 11- ﮐﻮﻟﯿﻦ…………………………………………………………………………………………………………………………… 36 2-1-6-2- مواد معدنی کم نیاز در پریمکس 5/0 درصد مرغ گوشتی……………………………………………………….. 37 2-1-6-2-1- منگنز……………………………………………………………………………………………………………………………….. 37 2-1-6-2-2- آهن…………………………………………………………………………………………………………………………………. 38 2-1-6-2-3- روی………………………………………………………………………………………………………………………………… 39 2-1-6-2-4- مس…………………………………………………………………………………………………………………………………. 40 2-1-6-2-5- ید …………………………………………………………………………………………………………………………………… 42 2-1-6-2-6- سلنیم ……………………………………………………………………………………………………………………………… 42 2-1-7- کوکسیدیواستات………………………………………………………………………………………………………………………. 43 2-1-7-1- سالینومایسین……………………………………………………………………………………………………………………….. 44 2-2- کیفیت لاشه ………………………………………………………………………………………………………………………………….. 44 2-3- فراسنجه های خونی………………………………………………………………………………………………………………………. 46 2-3-1- پروتئین های عمده پلاسما…………………………………………………………………………………………………………. 47 2-3-2- چربی های خون……………………………………………………………………………………………………………………….. 48 2-3-2-1- كلسترول (Cholesterol ………………………………………………………………………………………………… 48 2-3-2- – تری گلیسیرید (Triglyceride ) ……………………………………………………………………………………… 49 2-4- میکروارگانیسمها در طیور……………………………………………………………………………………………………………… 50 2-4- 1- عوامل مؤثر بر ترکیب جمعیتی میکروفلور دستگاه گوارش……………………………………………………….. 51 فصل سوم: مواد و روش ها 3- 1- موقعیت سالن و محیط پرورش ……………………………………………………………………………………………………. 55 3-2- روش انجام آزمایش ……………………………………………………………………………………………………………………… 55 3-4- جیره های غذایی……………………………………………………………………………………………………………………………. 56 3- 6- روش اندازه گیری صفات مختلف ……………………………………………………………………………………………….. 59 3- 6-1- کیفیت لاشه……………………………………………………………………………………………………………………………… 59 3-6-2- اندازهگیری فراسنجههای بیوشیمیایی خون………………………………………………………………………………… 59 3-6-3- اندازهگیری فراسنجههای فلور میکروبی…………………………………………………………………………………….. 60 3-7- مدل آماری طرح آزمایشی …………………………………………………………………………………………………………… 60 فصل چهارم: نتایج 4- نتایج لاشه………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 62 4-1- صفات لاشه ………………………………………………………………………………………………………………………………….. 62 4-1-1- درصد لاشه……………………………………………………………………………………………………………………………….. 62 4-1-2- درصد لاشه قابل طبخ………………………………………………………………………………………………………………… 62
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-10-16] [ 02:01:00 ب.ظ ]
|