فصل دوم: کلیات و بررسی منابع

 

 

 

 

 

 

2-1- اهمیت پسته کاری ………………………………………………………………

 

 

6

 

 

 

2-2- تاریخچه و منشاء ………………………………………………………………………………

 

 

8

 

 

 

2-3- مناطق عمده پسته کاری در دنیا ………………………………………………………….

 

 

11

 

 

 

2-4- گیاهشناسی ……………………………………………………………………………

 

 

13

 

 

 

2-4-1-گیاهشناسی خانواده آناکاردیاسه ………………………………………………………..

 

 

13

 

 

 

2-4-2- گیاه شناسی جنس پسته (Pistacia) …………………………………………………………..

 

 

14

 

 

 

       2-4-2-1-گونه های جنس پسته ……………………………………………………..

 

 

14

 

 

 

2-4-3-گیاهشناسی پسته اهلی (L.Pistacia vera) …………………………………………………………

 

 

17

 

 

 

   2-4-3-1- ریشه ………………………………………………………………………..

 

 

17

 

 

 

 2-4-3-2- تنه ……………………………………………………………………

 

 

17

 

 

 

   2-4-3-3- تاج ……………………………………………………

 

 

18

 

 

 

       2-4-3-4- برگ ……………………………………………………………

 

 

18

 

 

 

   2-4-3-5- جوانه ………………………………………………………………………………………………………………..

 

 

19

 

 

 

   2-4-3-6- ساختمان گل نر……………………………………………………………………………………………………

 

 

19

 

پایان نامه و مقاله

 

 

 

    2-4-3-7- میوه ……………………………………………………………………..

 

 

20

 

 

 

2-4-4- نیاز سرمایی ……………………………………………………………………

 

 

20

 

 

 

2-4-5-گلدهی و گرده افشانی ……………………………………………………………………….

 

 

21

 

 

 

2-5- مواد آلی خاک …………………………………………………………………….

 

 

21

 

 

 

 2-5-1- منابع مواد آلی خاک ……………………………………………….

 

 

21

 

 

 

   2- 5-2- ساختمان شیمیایی مواد آلی ……………………………………………….

 

 

22

 

 

 

عنوان

 

 

صفحه

 

 

 

   2-5-3- تجزیه مواد آلی در خاک …………………………………..

 

 

23

 

 

 

2-5-4- تأثیر شرایط محیطی در تجزیه مواد آلی خاک ………………………………………………………………..

 

 

25

 

 

 

2-5-5- نتایج تجزیه مواد آلی ………………………………………………………………..

 

 

27

 

 

 

   2-5-5-1- تجزیه مواد کربن دار خاک ………………………………………………………….

 

 

28

 

 

 

       2-5-5-1-1- تجزیه گلوسیدهای ساده …………………………………………………….

 

 

28

 

 

 

      2-5-5-1-2- تجزیه نشاسته …………………………………………………….

 

 

29

 

 

 

      2-5-5-1-3- تجزیه پکتین …………………………………………………….

 

 

30

 

 

 

        2-5-5-1-4- تجزیه سلولز ………………………………………………………

 

 

31

 

 

 

        2-5-5-1-5-تجزیه همی سلولز …………………………………………………………….

 

 

33

 

 

 

       2-5-5-1-6- تجزیه لیگنین ………………………………………………………….

 

 

34

 

 

 

       2-5-5-1-7- تجزیه تانن ها ………………………………………………………..

 

 

37

 

 

 

         2-5-5-1-8- تجزیه صمغ ها ………………………………………………………..

 

 

38

 

 

 

        2-5-5-1-9- تجزیه موم ها …………………………………………………..

 

 

38

 

 

 

 2-5-5-2- تجزیه ترکیبات آلی ازت دار ……………………………………………………………………………………

 

 

39

 

 

 

       2-5-5-2-1- تجزیه پروتئین ها ……………………………………………………………..

 

 

40

 

 

 

       2-5-5-2-2- اسید نوکلئیک ………………………………………………………..

 

 

43

 

 

 

2-6- هوموس خاک …………………………………………………………………..

 

 

44

 

 

 

   2-6-1- تشکیل هوموس …………………………………………………………………

 

 

44

 

 

 

   2-6-2- ساختمان شیمیایی هوموس ………………………………………………………………..

 

 

45

 

 

 

   2-6-3- نتیجه تجزیه هوموس ………………………………………………………………….

 

 

47

 

 

 

         2-6-3-1- ازت………………………………………………………………………

 

 

47

 

 

 

         2-6-3-2- فسفر ……………………………………………………………………………

 

 

49

 

 

 

         2-6-3-3- گوگرد ………………………………………………………………………..

 

 

50

 

 

 

   2-6-4- فرم های هوموس ……………………………………………………………………………

 

 

51

 

 

 

       2-6-4-1- هوموس مول ……………………………………………………………………

 

 

52

 

 

 

عنوان

 

 

صفحه

 

 

 

      2-6-4-2- هوموس مور ……………………………………………………………………

 

 

53

 

 

 

     2-6-4-3- هوموس مودر ……………………………………………………………..

 

 

54

 

 

 

   2-6-5- خواص هوموس ………………………………………………………………

 

 

54

 

 

 

2-6-6- نسبت C/N …………………………………………

 

 

58

 

 

 

2-6-7- مقدار هوموس خاکها …………………………………………………………..

 

 

61

 

 

 

2-6-8- حفظ تعادل هوموس در خاک ………………………………………………………………

 

 

62

 

 

 

2-7- مدیریت مواد آلی خاک ……………………………………………………………………

 

 

65

 

 

 

2-8- هدف از اجرای تحقیق ………………………………………………………………………………..

 

 

68

 

 

 

فصل سوم: مواد و روشها

 

 

 

 

 

 

3-1- محل انجام آزمایش ……………………………………………………………………………………

 

 

71

 

 

 

3-2- مواد گیاهی ………………………………………………………………………………

 

 

71

 

 

 

3-3- طرح آزمایشی و نحوه اجرا …………………………………………………………………………

 

 

73

 

 

 

3-4- اندازه‌گیری شاخص های اكوفیزیولوژیك ……………………………………………………………..

 

 

75

 

 

 

   3 -4-1- تعیین میزان فتوسنتز، تعرق، هدایت روزنه‌ای، مقاومت روزنه‌ای و دمای برگ ……………………….

 

 

75

 

 

 

   3-4-2- تعیین فلورسانس كلروفیل ………………………………………………………………….

 

 

76

 

 

 

   3-4-3- اندازه گیری میزان كلروفیل برگ ………………………………………………….

 

 

77

 

 

 

فصل چهارم: نتایج و بحث

 

 

 

 

 

 

4-1- نتایج …………………………………………………………………………………………..

 

 

79

 

 

 

   4-1-1- اثر انواع اسید هیومیک در رشد شاخه ……………………………………………………

 

 

84

 

 

 

   4-1-2- اثر انواع اسید هیومیک در دور تنه …………………………………………………….

 

 

85

 

 

 

     4-1-3- اثر انواع اسید هیومیک در تعداد جوانه باقی مانده ……………………………………

 

 

86

 

 

 

   4-1-4- اثر انواع اسید هیومیک در تعداد جوانه ریزش کرده ………………………..

 

 

87

 

 

 

   4-1-5- اثر انواع اسید هیومیک بر وزن پوست تر …………………………………………………..

 

 

88

 

 

 

   4-1-6- اثر انواع اسید هیومیک بر وزن پسته تر ……………………………………………….

 

 

89

 

 

 

عنوان

 

 

صفحه

 

 

 

   4-1-7- اثر انواع اسید هیومیک بر وزن پسته خشک ………………………………………………

 

 

90

 

 

 

   4-1-8- اثر انواع اسید هیومیک بر وزن پوست خشک ………………………………….

 

 

91

 

 

 

   4-1-9- اثر انواع اسید هیومیک بر تعداد پسته های خندان ………………………………

 

 

92

 

 

 

   4-1-10-اثر انواع اسید هیومیک بر تعداد پسته های پوک ……………………………………..

 

 

93

 

 

 

   4-1-11- اثر انواع اسید هیومیک بر تعداد پسته های دهن بست …………………………………

 

 

94

 

 

 

   4-1-12- اثر انواع اسید هیومیک بر تعداد پسته های گو ……………………………………….

 

 

95

 

 

 

   4-1-13- اثر انواع اسید هیومیک بر تعداد پسته های زود خندان ………………………………..

 

 

96

 

 

 

   4-1-14- اثر انواع اسید هیومیک بر تعداد پسته های با ترک نامنظم …………………………..

 

 

97

 

 

 

   4-1-15- اثر انواع اسید هیومیک بر انس پسته های تیمارشده ……………………………………

 

 

98

 

 

 

   4-1-16- اثر انواع اسید هیومیک بر غلظت کلرفیل a …………………………………………………………

 

 

99

 

 

 

   4-1-17- اثر انواع اسید هیومیک بر غلظت کلرفیل b …………………………………………………………

 

 

100

 

 

 

   4-1-18- اثر انواع اسید هیومیک بر غلظت کاروتنوئید ……………………………………..

 

 

101

 

 

 

   4-1-19- اثر انواع اسید هیومیک بر سطح برگ ……………………………………………….

 

 

102

 

 

 

   4-20- اثر انواع اسید هیومیک بر غلظت عنصر ازت ………………………………………….

 

 

103

 

 

 

   4-1-21- اثر انواع اسید هیومیک بر غلظت عنصر فسفر ………………………………….

 

 

104

 

 

 

   4-1-22- اثر انواع اسید هیومیک بر غلظت عنصر پتاسیم ………………………………………..

 

 

105

 

 

 

   4-1-23- اثر انواع اسید هیومیک بر غلظت عنصر کلسیم …………………………………….

 

 

106

 

 

 

   4-1-24- اثر انواع اسید هیومیک بر غلظت عنصر منیزیم ……………………………………..

 

 

107

 

 

 

   4-1-25-اثر انواع اسید هیومیک بر غلظت عنصر آهن ………………………………………….

 

 

108

 

 

 

   4-1-26- اثر انواع اسید هیومیک بر غلظت عنصر روی ……………………………………….

 

 

109

 

 

 

   4-1-27- اثر انواع اسید هیومیک بر غلظت عنصر منگنز ………………………………………..

 

 

110

 

 

 

   4-1-28- اثر انواع اسید هیومیک بر غلظت عنصر مس ………………………………………..

 

 

111

 

 

 

   4-1-29- اثر انواع اسید هیومیک بر غلظت عنصر بُر ………………………………………………..

 

 

112

 

 

 

   4-1-30- شاخص های اکوفیزیولوژیکی …………………………………………………

 

 

113

 

 

 

     4-1-30-1- اثر انواع اسید هیومیک بر میزان سرعت فتوسنتز ………………………………….

 

 

113

 

 

 

 

 

عنوان

 

 

صفحه

 

 

 

     4-1-30-2- اثر انواع اسید هیومیک بر میزان هدایت روزنه ای …………………………………..

 

 

114

 

 

 

     4-1-30-3- اثر انواع اسید هیومیک بر میزان مقاومت روزنه ای ……………………………………….

 

 

115

 

 

 

     4-1-30-4- اثر انواع اسید هیومیک بر میزان تعرق ……………………………………………….

 

 

116

 

 

 

   4-1-30-5- اثر انواع اسید هیومیک بر میزان فلورسانس کلروفیل متغیر به حداکثر ……………………………..

 

 

117

 

 

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...