فصل اول: بررسی منابع و کلیات

 

 

 

1-1-گلرنگ

 

 

6

 

 

 

1-1-1-خصوصیات گیاهی

 

 

6

 

 

 

1-1-2-سازگاری

 

 

8

 

 

 

1-1-3-تناوب زراعی

 

 

8

 

 

 

1-1-4-کودشیمیایی

 

 

8

 

 

 

1-1-5-تاریخ کاشت

 

 

8

 

 

 

1-1-6-کنترل علفهای هرز

 

 

9

 

 

 

1-1-7-آفات وامراض

 

 

9

 

 

 

1-1-8-برداشت

 

 

10

 

 

 

1-1-9-موارداستفاده

 

 

10

 

 

 

1-1-تنش های محیطی

 

 

10

 

 

 

1-2-تنش خشکی

 

 

11

 

 

 

1-2-1- ساز و کارهای تحمل در برابر تنش خشکی

 

 

11

 

 

 

1-2-1-1-اجتناب

 

 

12

 

 

 

1-2-1-2-تحمل

پایان نامه و مقاله

 

 

 

13

 

 

 

2-1-تاثیرخشکی برگیاهان

 

 

13

 

 

 

2-2-پیش تیمار بذر

 

 

17

 

 

 

1-4-پرایمینگ

 

 

19

 

 

 

2-2- تاثیرپرایمینگ

 

 

20

 

 

 

2-2-1-تاثیر پرایمینگ بذر بر جوانه‌زنی و استقرار اولیه گیاهچه

 

 

20

 

 

 

2-2-2- تاثیرپرایمینگ بذربرافزایش محصول دانه و بیوماس

 

 

21

 

 

 

2-2-3- پرایمینگ بذر و زودرسی

 

 

23

 

 

 

2-2-4- نقش پرایمینگ بذر در بهبود رفتار جوانه‌زنی تحت شرایط تنش‌های محیطی

 

 

24

 

 

 

2-2-5-تاثیرپرایمینگ بذربر بهبود كارایی مصرف آب

 

 

24

 

 

 

2-2-6-تاثیرپرایمینگ بذربركاهش خسارات ناشی ازعوامل بیماری‌زا

 

 

25

 

 

 

2-2-6-1-نقش تغییرات بیوشیمیایی درمقاومت به بیماری‌ها در بذور پرایم شده

 

 

25

 

 

 

2-2-6-2-پرایمینگ بذر و اختلال در انطباق فنولوژیكی عوامل بیماری‌زا

 

 

25

 

 

 

2-2-6-3-پرایمینگ بذر و ایجاد مقاومت نسبی به علت بهبود شرایط اكوفیزیولوژیك

 

 

26

 

 

 

3-2-انواع پیش تیمار

 

 

27

 

 

 

3-2-1-بیو پرایمینگ

 

 

27

 

 

 

3-2-2-اسمو پرایمینگ

 

 

29

 

 

 

3-2-3-اثر بر جوانه زنی و استقرار گیاهچه

 

 

31

 

 

 

3-2-4-اثر بر سنتز پروتئین

 

 

32

 

 

 

3-2-5-اثر بر سنتز اسید نوکلئیک

 

 

33

 

 

 

3-2-6-اثر بر تقسیم سلولی

 

 

33

 

 

 

3-2-7-اثر بر نفوذ پذیری غشاء

 

 

34

 

 

 

3-2-8-افزایش مقاومت گیاه در برابر تنش ها

 

 

34

 

 

 

3-2-9-اثر بر خواب بذر

 

 

36

 

 

 

3-2-10-اثر بر وقایع ترمیم و فساد بذر

 

 

36

 

 

 

3-3-جنبه های منفی پرایمینگ

 

 

37

 

 

 

فصل دوم: مواد و روش­ها

 

 

 

2-1-روش آزمایشگاهی

 

 

39

 

 

 

2-2-کشت مزرعه

 

 

40

 

 

 

2-1-1- آمار هوا شناسی

 

 

44

 

 

 

2-1-2-آزمون خاک

 

 

45

 

 

 

3-2-تجزیه وتحلیل های آماری

 

 

45

 

 

 

فصل سوم: نتایج وبحث

 

 

 

3-1-نتایج آزمایشگاهی

 

 

46

 

 

 

3-1-1- درصدجوانه زنی

 

 

46

 

 

 

3-1-2- سرعت جوانه زنی

 

 

46

 

 

 

3-2-نتایج مزرعه ای

 

 

49

 

 

 

3-2-1-تعداد برگ

 

 

52

 

 

 

3-2-2-تعدادشاخه فرعی

 

 

52

 

 

 

3-2-3-ارتفاع ساقه

 

 

53

 

 

 

3-2-4-درصدروغن

 

 

53

 

 

 

3-2-5-تبادل دی اکسید کربن

 

 

55

 

 

 

3-2-6-تعداد کل جوانه(سطح سبز مزرعه)

 

 

56

 

 

 

3-3-همبستگی صفات مورد بررسی

 

 

56

 

 

 

3-4-سرعت رشد محصول(CGR)

 

 

60

 

 

 

3-5-میزان جذب خالص(NAR)

 

 

63

 

 

 

3-6- بحث

 

 

64

 

 

 

فصل چهارم

 

 

نتیجه گیری و پیشنهادات

 

 

4-1-نتیجه گیری

 

 

71

 

 

 

4-2- پیشنهادات

 

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...