دانلود پایان نامه ارشد : مطالعه تجربی و مدلسازی ریاضی خشک کن دوار صنعتی تولید … |
فهرست مطالب
فصل اول:مقدمه و کلیات
1-1- مقدمه 2
1-2- اصول خشک کردن. 3
1-3- پدیده های انتقال در فرایند خشک کردن. 3
1-3-1- انتقال حرارت در فرایند خشک کردن. 4
1-3-2- انتقال حرارت بطریق همرفت.. 5
1-3-3- انتقال حرارت بطریق هدایت.. 6
1-3-4- انتقال حرارت بطریق تابش… 7
1-4- عوامل موثر در خشک کردن. 7
1-5- انتقال جرم در فرایند خشک کردن. 9
1-6- تعاریف در خشک کردن. 10
فصل دوم:پیشینه مطالعات خشک کن دوار و مدلسازی آن
2-1- مقدمه 14
2-2- اصول عملیات.. 14
2-3- خشک کن های مستقیم. 15
2-3-1- خشک کن های همسو. 15
2-3-2- خشک کن های ناهمسو. 16
2-3-3- سیستم حرارتی. 17
2-3-4-کاربردهای جریان همسو. 17
2-3-5- کاربردهای جریان ناهمسو. 18
فهرست مطالب
2-4- چرخه(بازیافت)گاز و سیستم های جامع. 19
2-5- ویژگی های یک خشک کن دوار 20
2-6- طراحی یک خشک کن دوار 21
2-7- نمونه هایی از خشک کردن در صنایع مختلف.. 23
2-8- مدل های زمان اقامت.. 25
2-9- مدل های ارائه شده برای بدست آوردن ضریب انتقال حرارت.. 27
2-10- مدل های کلی(جامع)برای خشک کن های دوار 28
فصل سوم:روش تحقیق
3-1-مقدمه 32
3-2- خشک کن دوار 32
3-3-بررسی فرایند خشک کردن و عملکرد آن. 32
3-4-عملکرد بهینه خشک کن دوار 35
3-5- تعریف دی کلسیم فسفات.. 37
3-5-1- مشخصات ظاهری. 37
3-5-2- موارد مصرف دی کلسیم فسفات.. 37
3-5-3- روش های تولید دی کلسیم فسفات.. 37
3-5-4- فرایند تولید صنعتی دی کلسیم فسفات.. 38
3-5-5- خواص دی کلسیم فسفات.. 38
3-5-6- مزایای وجود کلسیم و فسفر در جیره طیور 38
3-5-7- مزایای وجود کلسیم و فسفر در جیره دام 39
3-5-8- علائم کمبود فسفر و کلسیم. 39
فهرست مطالب
3-6- خشک کن دوار کارخانه تولید دی کلسیم فسفات.. 39
3-6-1- ویژگی های خشک کن دوار مورد بررسی. 40
3-6-2- اجزای بیرونی خشک کن دوار 42
3-6-3-نمودار خطی خشک کن دوار مورد بررسی 47
3-6-4- محاسبه تعداد دور خشک کن. 48
3-7- روش نمونه برداری. 49
3-7-1- نتایج نمونه برداری. 50
فصل چهارم:بررسی مدل های ریاضی مختلف و مدل شبکه عصبی برای توصیف خشک کن دوار
4-1-مدلسازی ریاضی. 56
4-1-1- مقدمه 56
4-1-2-مدلسازی ریاضی فرایند خشک شدن. 56
4-2-شبکه عصبی. 67
4-2-1- مقدمه 67
4-2-2- اجزای یک شبکه عصبی. 68
4-2-3- ایده اساسی شبکه عصبی. 69
4-2-4- مدل مفهومی نرون. 70
4-2-5- شبکه های عصبی مصنوعی. 70
4-2-6- تعریف دانش و اطلاعات.. 71
4-2-7- توانایی های شبکه عصبی. 71
4-2-8- شبیه سازی شبکه های عصبی. 71
فهرست مطالب
4-2-9- عملکرد اجزای اصلی سازنده نرون. 71
4-2-10- انواع توابع فعالساز 72
4-2-11- ساختار مختلف شبکه عصبی. 75
4-2-12- شبکه عصبی پیش رونده 75
4-2-13-چگونگی عملکرد شبکه عصبی 76
4-2-14- یادگیری در شبکه های عصبی. 77
4-2-15- پارادایم های یادگیری. 77
4-2-16- شبکه عصبی پرسپترون. 77
4-2-16-1-پرسپترون چند لایه 77
4-2-17- کاربرد شبکه عصبی برای مدلسازی فرایند خشک کردن. 78
4-2-18- جمع آوری و پردازش داده ها 79
پنجم:نتیجه گیری و پیشنهادها
5-1-مدلسازی. 84
5-2-مدل شبکه عصبی. 86
5-3- نتیجه گیری. 86
5-4-پیشنهادها 86
. 87
چکیده انگلیسی. 90
فهرست جداول
جدول(2-1):پیش بینی زمان ماند در مدل های مختلف.. 26
جدول(3-1):ویژگی های خشک کن دوار مورد بررسی. 48
جدول(3-2):نتایج خشک کن در دور4/4. 50
جدول(3-3):نتایج خشک کن در دور5/4. 50
جدول(3-4):نتایج خشک کن در دور8/4. 51
جدول(3-5):نتایج خشک کن در دور5. 51
جدول(3-6):نتایج خشک کن در دور2/5. 52
جدول(3-7):نتایج خشک کن در دور3/5. 52
جدول(3-8):نتایج خشک کن در دور4/5. 53
جدول(3-9):نتایج خشک کن در دور6/5. 53
جدول(3-10):نتایج خشک کن در دور7/5. 54
جدول(3-11):نتایج خشک کن در دور8/5. 54
جدول(4-1):تعدادی از مدلهای ریاضی مختلف و معادلات مربوط به آنها 56
جدول(4-2):ثوابت مدل های مختلف برای خشک کردن دی کلسیم فسفات.. 57
جدول(4-3):مقایسه مدل های تجربی مختلف.. 58
جدول(4-4):نتایج بدست آمده از شبکهMLP دی کلسیم فسفات در خشک کن دوار 79
فهرست تصاویر و نمودارها
شکل(1-1):منحنی سرعت خشک شدن نسبت به رطوبت آزاد بطریق جابجایی در شرایط خارجی ثابت
. 6
شکل(1-2):منحنی سرعت خشک شدن بطریق جابجایی(رطوبت آزاد نسبت به زمان) 6
شکل(2-1):نمودار خشک کن دوار حرارت مستقیم همسو. 16
شکل(2-2):نمودار خشک کن حرارت مستقیم ناهمسو. 16
شکل(2-3):جریان همسو ایجاد شده توسط یک منبع خارجی. 17
شکل(2-4):جریان همسو ایجادشده توسط یک مشعل داخلی. 18
شکل(2-5):جریان ناهمسو ایجادشده توسط یک منبع خارجی. 18
شکل(2-6):جریان ناهمسو ایجادشده توسط یک مشعل داخلی. 19
شکل(2-7):یک سیستم احیا کننده حرارتی. 20
شکل(2-8):نمودار خطی یک خشک کن دوار 21
شکل(2-9):پروفایل پره های رایج. 22
شکل(2-10):توزیع حالت پایا برای رطوبت جامد و هوای خشک در جاییکه .. 30
. 33
36
. 40
. 41
. 42
. 43
… 43
… 44
. 44
45
45
فهرست تصاویر و نمودارها
شکل(3-12):چر
خ دنده 46
شکل(3-13):نمودار خطی خشک کن دوار مورد بررسی با استفاده از نرم افزار اتوکد. 47
شکل(3-14):رطوبت سنج دیجیتالیSartorius MA35. 49
شکل(4-1): انحراف نسبت رطوبت اندازه گیری شده از خشک کن دوار به نسبت رطوبت پیش بینی شده در دور4/4 با تقریب مدلPageوModified Henderson & Pabis. 59
شکل(4-2): انحراف نسبت رطوبت اندازه گیری شده از خشک کن دوار به نسبت رطوبت پیش بینی شده در دور5/4 با تقریب مدلTwo-TermوModified Henderson & Pabis. 59
شکل(4-3): انحراف نسبت رطوبت اندازه گیری شده از خشک کن دوار به نسبت رطوبت پیش بینی شده در دور8/4 با تقریب مدل Two-Term وModified Henderson & Pabis. 60
شکل(4-4): انحراف نسبت رطوبت اندازه گیری شده از خشک کن دوار به نسبت رطوبت پیش بینی شده در دور5با تقریب مدلTwo-Term وModified Henderson & Pabis. 61
شکل(4-5): انحراف نسبت رطوبت اندازه گیری شده از خشک کن دوار به نسبت رطوبت پیش بینی شده در دور2/5با تقریب مدلPage وModified Henderson & Pabis. 62
شکل(4-6): انحراف نسبت رطوبت اندازه گیری شده از خشک کن دوار به نسبت رطوبت پیش بینی شده در دور3/5با تقریب مدلModified Henderson and Pabis وPage. 63
شکل(4-7): انحراف نسبت رطوبت اندازه گیری شده از خشک کن دوار به نسبت رطوبت پیش بینی شده در دور4/5با تقریب مدلModified Henderson and Pabis وTwo-Term.. 63
شکل(4-8): انحراف نسبت رطوبت اندازه گیری شده از خشک کن دوار به نسبت رطوبت پیش بینی شده در دور6/5با تقریب مدلModified Henderson and PabisوTwo-Term.. 64
شکل(4-9): انحراف نسبت رطوبت اندازه گیری شده از خشک کن دوار به نسبت رطوبت پیش بینی شده در دور7/5 با تقریب مدلModified Henderson and Pabis وTwo-Term.. 65
شکل(4-10): انحراف نسبت رطوبت اندازه گیری شده از خشک کن دوار به نسبت رطوبت پیش بینی شده در دور8/5با تقریب مدل Modified Henderson and Pabisو Two-Term.. 65
شکل(4-11):ساختار یک سلول عصبی. 69
شکل(4-12):مفهوم نرون. 70
فهرست تصاویر و نمودارها
شکل(4-13):تابع آستانه ای. 72
شکل(4-14):تابع آستانه ای دو مقداری. 73
شکل(4-15):تابع انتقال لگاریتمی. 73
شکل(4-16):تابع انتقال خطی مثبت.. 74
شکل(4-17):تابع انتقال تانژانت.. 74
شکل(4-18):شبکه چند ورودی یک لایه 75
شکل(4-19):شبکه چند ورودی چندلایه 76
فرم در حال بارگذاری ...
[چهارشنبه 1399-10-10] [ 01:41:00 ق.ظ ]
|