3-2. تجهیزات مورد استفاده……………………………………………………………………………   …………………………21

 

3-3. رقم مورد آزمایش…………………………………………………………………………………..   ………………………..22

 

3-4. مقدار رطوبت اولیه…………………………………………………………………………………… .   …………………….22

 

3-5. خشك كردن با هوای داغ……………………………………………………………………. …………………………..22

 

3-5-1. سینتیك خشك كردن با هوای داغ…………………………………………………………. ……………………..23

 

3-6. خشك كردن با مایكروویو………………………………………………………………………. ………………………23

 

3-6-1. سینتیك خشك كردن با مایكروویو………………………………………………………   ……………………….23

 

3-7. خشك كردن تركیبی……………………………………………………………………………… ……   …………………23

 

3-8. اندازه گیری رطوبت بر مبنای وزن مرطوب و خشك……………………………….. ……….   ………………24

 

3-9. محاسبه نسبت رطوبت………………………………………………………………………. ………………………….25

 

3-10. محاسبه شدت خشك شدن……………………………………………… …………….. …………………………..25

 

3-11. نسبت آبگیری مجدد…………………………………………………….   …………………………………………….26

 

3-12. رنگ……………………………………………………………………….. ……………………………………………….26

 

3-13. مدلسازی خشك كردن پیاز…………………………………………. ………………………………………………27

 

3-14. روش تجزیه و تحلیل داده ها……………………………………. ………………………………………………..28

 

فصل چهارم –   نتایج و بحث

پایان نامه و مقاله

 

 

4-1. مقدار رطوبت……………………………. ………………………………………………………………………………31

 

4-2. شدت خشك شدن…………………………… ……………………………………………………………………….35

 

4-3. تاثیر دما و نوع خشك شدن بر خصوصیات فیزیكوشیمیایی پیاز………..   …………………………….36

 

4-3-1. رنگ ………………………………………………………………………………………………………………….36

 

4-3-2. جذب مجدد آب…………………………………………….40                                                                                      

 

4-3. فرایند خشك كردن تركیبی…………………………………………………………. ……… ……………………41

 

4-4. مدلسازی خشك كردن پیاز……………………………………………………………… ……………………….43

 

فصل پنجم – نتیجه گیری و پیشنهادات…………………………………………………… ……………………….52

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...