2- 3 روش های نوین رنگرزی …………………………………………………………………………………………………….. 2- 3- 1  روش مایکروویو …………………………………………………………………………………………………………… 2- 3- 1- 1  رنگرزی مایکروویو …………………………………………………………………………………………………. 2- 3- 2 تکنولوژی پلاسما ………………………………………………………………………………………………………….. 2- 3- 2- 1 اصول فرآیندپلاسما ………………………………………………………………………………………………… 2- 3- 3 دی اکسید کربن فوق بحرانی ………………………………………………………………………………………. 2- 3- 3- 1 فرآیند رنگرزیبا  CO2……………………………………………………………………………………………. 2- 3- 3-2  تاثیر درجه حرارت و فشار ……………………………………………………………………………………… 2- 3- 4  رنگرزی الکترو شیمیایی ……………………………………………………………………………………………… 2- 4 روش های مختلف استخراج از گیاهان رنگزا …………………………………………………………………….. 2- 4- 1  استخراج با آب …………………………………………………………………………………………………………….. 2-4- 2  استخراج با حلالهای آلی ……………………………………………………………………………………………… 2- 4- 3  شیوه های جدید استخراج ………………………………………………………………………………………….. 2- 4- 3- 1  استخراج با سیال فوق بحرانی(SFE) ………………………………………………………………….. 2- 4- 3- 2  استخراج با کمک امواج مایکروویو(MAE) …………………………………………………………. 2- 5 معرفی دستگاه مافوق صوت و روش کار آن ………………………………………………………………………. 2- 5- 1  امواج مافوق صوت چیست؟ ………………………………………………………………………………………… 2- 5- 2  حسگرهایدستگاه مافوق صوت ……………………………………………………………………………………. 2- 5- 3  کاربردهای آلتراسونیک ……………………………………………………………………………………………….. 2- 5- 4  اساس کار امواج مافوق صوت در رنگرزی منسوجات …………………………………………………. 2- 5- 5  منبع امواج مافوق صوت ……………………………………………………………………………………………… 2- 5- 6  رنگرزیبه کمک امواج مافوق صوت ……………………………………………………………………………… 2- 5- 6- 1  مکانیزم نفوذ ………………………………………………………………………………………………………….. مقالات و پایان نامه ارشد 2- 5- 7  تجهیزات مورد نیاز برای ایجاد تابش امواج مافوق صوت …………………………………………… 2-  5- 8  فرآیند رنگرزی به کمک امواج مافوق صوت دارای مزایایی می باشد ………………………. 2- 5- 9  استخراج با امواج مافوق صوت ……………………………………………………………………………………. 2- 6 معرفی رنگزای روناس و کاربردهای آن ……………………………………………………………………………… 2- 6- 1 تاریخچهی روناس ………………………………………………………………………………………………………… 2-  6- 2 ترکیبات شیمیایی روناس …………………………………………………………………………………………… 2- 6- 4  مشخصات گیاه شناسی ………………………………………………………………………………………………. 2- 6- 4- 1 خصوصیات مرفولوژی گونه روناس …………………………………………………………………………. 2- 6- 4-2 زمان کشت ………………………………………………………………………………………………………………. 2- 6- 4-3 روش کاشت و تکثیر ………………………………………………………………………………………………… 2- 6- 4-4 نگه داری روناس یا مرحله داشت ……………………………………………………………………………. 2- 6- 4- 5 برداشت …………………………………………………………………………………………………………………… 2- 6- 5 خشک کردن ریشه روناس …………………………………………………………………………………………… 2- 6-6 طریقه خرد کردن روناس ……………………………………………………………………………………………… 2- 6-7 فراورده های روناس در کارخانه های روناس سایی………………………………………………….. ….. 2- 6-8 تقلب در روناس ……………………………………………………………………………………………………………… 2- 6-9 کاربرد های متنوع گیاه روناس ……………………………………………………………………………………… 2- 6-9- 1 رنگرزی الیاف …………………………………………………………………………………………………………… 2- 6- 9- 2 خواص درمانی روناس …………………………………………………………………………………………….. 2- 6- 9- 3 خواص ضد باکتری و ضد قارچی روناس ……………………………………………………………….. 2- 6-9- 4 کاربرد روناس در صنایع غذایی…………………………………………………………………………………. 2- 6-9- 4- 1 رنگهای گیاهی متداول در صنایع غذایی …………………………………………………………… 2- 6- 9- 5 خواص آنتی اکسیدانی ……………………………………………………………………………………………. 2- 6-9- 6 کاربردهای طبی (کلینیکی) روناس …………………………………………………………………………. 2- 7 معرفی رنگزای وسمه …………………………………………………………………………………………………………. 2- 7- 1 تاریخچه گیاه وسمه ……………………………………………………………………………………………………… 2- 7- 2 مشخصات گیاه شناسی ………………………………………………………………………………………………… 2- 7- 3 ترکیبات شیمیایی ………………………………………………………………………………………………………… 2- 7- 4 خصوصیات وسمه مرغوب

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...