3-7روش انجام پژوهش ……………………………………………………………………………………..21

 

3-8روش تجزیه و تحلیل اطلاعات …………………………………………………………………………22

 

فصل چهارم : تجزیه و تحلیل آماری

 

4-1مقدمه …………………………………………………………………………………………………….24

 

4-2 تفسیر داده ها……………………………………………………………………………………………42

 

4-2-1 فرضیه اول …………………………………………………………………………………………42

 

4-2-2 فرضیه دوم …………………………………………………………………………………………..25

 

4-2-3 فرضیه سوم ……………………………………………………………………………………26

 

4-2-4فرضیه چهارم ……………………………………………………………………………………….. 28

 

4-2-5فرضیه پنجم …………………………………………………………………………………………..29

 

4-2-6 فرضیه ششم ………………………………………………………………………………………….30

 

4-2- 7 فرضیه هفتم …………………………………………………………………………………………31

 

4-2-8 فرضیه هشتم …………………………………………………………………………………………32

 

4-2-9 فرضیه نهم ……………………………………………………………………………………………34

 

4-2-10فرضیه دهم ………………………………………………………………………………………….35

 

فصل پنجم : بحث و نتیجه گیری

 

5-1 مقدمه……………………………………………………………………………………………………. 41

 

5-2 بحث و تفسیر نتایج ……………………………………………………………………………………..41

 

5-3نتیجه گیری ………………………………………………………………………………………………45

 

5-4 پیشنهادات برخاسته از تحقیق ………………………………………………………………………… 45

 

5-5 پیشنهادات برای تحقیقات بعدی……………………………………………………………………….. 46

 

منابع و مآخذ ………………………………………………………………………………………………….47

پایان نامه

 

 

چکیده انگلیسی …………………………………………………………………………………………..52

 

چکیده:

 

هدف مطالعه حاضر تعیین تاثیر تمرین استقامتی و مکمل سازی عصاره آبی دانه شنبلیله بر سطوح ویسفاتین و واسپین در رت های نر دیابتی شده با استرپتوزوتوسین بود. مواد و روش ها : دیابت از طریق تزریق داخل صفاقی استرپتوزوتوسین (mg/kg60) به 96 رت نر نژاد ویستار(وزن 200-250 گرم و سن 12 هفته) ایجاد شد. رت ها به طور تصادفی به 8 گروه تقسیم شدند:گروه تمرین استقامتی و شنبلیله با دوز g/kg74/1 (S-F1)،گروه تمرین استقامتی شنا (S)،گروه تمرین استقامتی و شنبلیله با دوز g/kg 0/87 (2S-F)،گروه تمرین استقامتی شنا و گلی بنکلامید(G-S)، گروه کنترل دیابتی ©، گروه شنبلیله با دوز g/kg 0/87(F1)، گروه شنبلیله با دوز g/kg 1/74 (2F) وگروه گلی بنکلامید(G). تمرین استقامتی به صورت شناکردن به مدت 6 هفته ، هفته ای 5 روز و روزی 1 ساعت در یک تانک آب انجام شد. در هر وعده داروی گلی بنکلامید ، عصاره شنبلیله و محلول سالین به صورت خوراکی و با استفاده از روش گاواژ به آزمودنی ها خورانده شد. یافته ها : نتایج نشان داد که ترکیب تمرین استقامتی و عصاره آبی دانه شنبلیله با دوز g/kg 1/74 بر سطوح ویسفاتین پلاسما کاهش معنی دار دارد ولی ترکیب تمرین استقامتی و عصاره آبی دانه شنبلیله با دوز g/kg 1/74بر سطوح ویسفاتین پلاسما اثر معنی دار نداشت.

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...