2-2-1- بافت چربی.. 14

 

2-2-1-1- بافت چربی قهوه ای- بافت چربی چند حفره.. 15

 

2-2-1-2- بافت چربی سفید – بافت تک حفره ای.. 15

 

2-2-1-3- بافت چربی به عنوان یک ارگان درون ریز…………………………………………………………….17

 

2-2-2- خانواده کمرین.. 19

 

2-2-3-ساختار ، سنتزو گیرنده های کمرین.. 20

 

2-2-4- نقش  و عملکردهورمون کمرین در بدن.. 25

 

2-2-5- نقش کمرین و  CMKLR1در بیولوژی بافت چربی.. 27

 

2-2-6-  کمرین و التهاب… 28

 

2-2-7-  ارتباط کمرین  با متابولیسم و چاقی.. 33

 

2-2-8- کمرین ، هموستاز گلوکز ومقاومت به انسولین.. 35

 

2-2-9- نقش فعالیت ورزشی در مقاومت انسولینی و دیابت… 37

 

2-3- پیشینه پژوهش…. 48

 

2-3-1- تحقیقات انجام شده  بر روی تغییرات غلظت کمرین در داخل کشور 48

 

2-3-2- تحقیقات انجام شده  بر روی تغییرات غلظت کمرین درخارج از  کشور 53

 

2-4- جمع بندی و نتیجه گیری کلی …………………………………………………………………………………….57

 

فصل سوم : روش شناسی پژوهش

 

3-1- مقدمه. 59

 

3-2- طرح پژوهش…. 59

 

3-3- آزمودنی ها و نحوه دسته بندی آن ها 59

 

3-4- نحوه نگهداری و تغذیه آزمودنی ها 59

 

3-5- نحوه مقاوم به انسولین کردن آزمودنی ها 60

 

3- 6- برنامه تمرین آزمودنی ها 60

 

3-7- روش گرد آوری اطلاعات و وسایل اندازه گیری.. 63

 

3-8- متغیرهای پژوهش…. 64

 

3-8-1- متغیر مستقل.. 64

 

2-8-3 متغیر وابسته ………………………………………………………………………………………………………………..64

 

3-8-3- متغیر کنترل.. 64

 

3-9- روش بی هوش کردن آزمودنی ها، جمع آوری و نگهداری پلاسما 64

 

3-10- روش های آزمایشگاهی اندازه گیری متغیرها 65

 

3-11-  روش تجزیه و تحلیل آماری داده ها 65

 

فصل چهارم : تجزیه و تحلیل یافته های پژوهش

 

4-1- مقدمه. 68

 

4-2-توصیف داده ها 68

 

4-2-1- مشخصات آزمودنی ها 68

 

4-2-2- یافته های مربوط به متغیرهای پژوهش…. 69

 

4-3- تجزیه و تحلیل استنباطی یافته های پژوهش…. 70

 

4-3-1- تغییرات وزن آزمودنیها 70

 

4-3-2- آزمون فرضیه های پژوهش…. 71

 

4-3-2-1- فرضیه اول.. 71

 

4-3-2-2- فرضیه دوم. 73

 

4-3-2-3- فرضیه سوم. 74

 

4-3-2-4-فرضیه چهارم. 76

 

4-3-2-5- فرضیه پنجم.. 78

 

4-4- جمع بندی ……………………………………………………………………………………………………………………..80

 

فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری

 

5-1- مقدمه. 82

 

5 -2- خلاصه تحقیق.. 82

 

5-3- بحث و تفسیر نتایج.. 83

 

5-3-1- بحث و تفسیر تغییرات سطوح پلاسمایی کمرین پس از تمرین مقاومتی.. 83

 

5-3-2-  تغییرات سطوح پلاسمایی نیم رخ لیپیدی پس از تمرین.. 86

 

5-3-3- تغییرات سطوح پلاسمایی انسولین وگلوکزومقاومت به انسولین پس از تمرین.. 89

 

5-4- نتیجه گیری.. 92

پایان نامه

 

 

5-5-  پیشنهادات… 93

 

منابع…………………………………………………………………………………………………………………………………………..94

 

پیوست…………………………………………………………………………………………………………………………………….117

 

 

 

فهرست جدول ها

 

جدول 2-1 : آنزیم های مورد نیاز برای تبدیل پروکمرین به فرم کمرین………………………………..22

 

جدول 2-2: منابع ایزوفرم های کمرین…………………………………………………………………………………….23

 

جدول 3-6-1- برنامه تمرینی آزمودنی ها ونحوه اضافه باردر جلسات تمرینی……………………….62

 

جدول 4-1 – وزن نمونه های مورد پژوهش……………………………………………………………………………..68

 

جدول 4-2- میانگین و انحراف استاندارد مربوط به متغیرهای پژوهش ………………………………..69

 

جدول 4-3. نتایج حاصل از روش آماری تحلیل واریانس یك طرفه فاكتور کمرین در سه گروه……………………………………………………………………………………………………………………………………………72

 

جدول 4-4.  نتایج حاصل ازروش آماری تحلیل واریانس یك طرفه فاكتورHDL در

 

سه گروه……………………………………………………………………………………………………………………………………..73

 

جدول 4-5. نتایج حاصل از روش آماری تحلیل واریانس یك طرفه فاكتور LDL در

 

سه گروه ……………………………………………………………………………………………………………………………………75

 

جدول 4-6. نتایج حاصل از روش آماری تحلیل واریانس یك طرفه فاكتور انسولین در

 

سه گروه ……………………………………………………………………………………………………………………………….77

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...