2-8- نشانه­ها و زمان ظهور بیماری پوسیدگی ذغالی در مزارع سویا………………………….. 30

 

2-9- گروه­بندی قارچ M. phaseolina با استفاده از محیط کلرات پتاسیم…………………… 34

 

2-10- عوامل موثر در زنده ماندن اسکلروت در خاک……………………………………….. 35

 

2-11- اهمیت و خسارت بیماری……………………………………………………………. 37

 

2-12- مدیریت کنترل بیماری………………………………………………………………… 38

 

2-12-1- آبیاری و تأمین رطوبت مناسب خاک در ماه­های خشک……………………………. 38

 

2-12-2- آلودگی بذر به قارچ عامل بیماری ………………………………………………… 38

 

2-12-3- تناوب زراعی……………………………………………………………………… 39

 

2-12-4- تأثیر عملیات شخم­زنی در تراکم جمعیت قارچ M. phaseolina در خاک……….. 40

 

2-12-5- حذف اندام­های آلوده محصول بعد از برداشت…………………………………….. 40

 

فصل سوم : مواد و روش­ها

 

3-1- نمونه برداری، جداسازی و خالص سازی قارچ عامل بیماری…………………………… 42

 

3-1-1- نمونه برداری……………………………………………………………………….. 42

 

3-1-2- جدا سازی و خالص سازی قارچ عامل بیماری……………………………………… 43

 

3-2- گروه­بندی جدایه­های قارچ M. phaseolina از مناطق مختلف مازندران با استفاده

 

از محیط کشت اختصاصی کلرات پتاسیم…………………………………………………….. 44

 

3-3- تعیین درصد آلودگی مزارع سویا به پوسیدگی ذغالی…………………………………… 46

 

3-4- تعیین جمعیت اسکلروت­های قارچ در خاک…………………………………………… 47 

 

3-5- تعیین درصد آلودگی بذر………………………………………………………………. 49

 

3-6- ارزیابی بیماری پوسیدگی ذغالی در مراحل مختلف رشدی گیاه سویا…………………… 50

 

3-7- اندازه­گیری وزن صد دانه………………………………………………………………. 52

 

3-8- تعیین دمای کمینه، بهینه و بیشینه­ی سرعت رشد پرگنه­های قارچ……………………….. 52

پایان نامه و مقاله

 

 

فصل چهارم : نتایج

 

4-1- جدایه­های قارچ عامل بیماری………………………………………………………….. 55

 

4-2- علائم بیماری پوسیدگی زغالی ناشی از قارچ M. phaseolina ………………………. 56

 

4-3- مشخصات قارچ عامل بیماری(M. phaseolina)……………………………………… 61

 

4-4- پراکنش قارچ عامل بیماری در استان مازندران…………………………………………. 63

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...