2

 

 

1-    مقدمه

 

 

 

2

 

 

1-2- بیان مسآله و اهمیت پژوهش

 

 

 

5

 

 

1-3- اهداف و فرضیات

 

 

 

5

 

 

1-3-1- هدف اصلی

 

 

 

5

 

 

1-3-2- اهداف فرعی

 

 

 

5

 

 

1-3-3- سوالات پژوهش

 

 

 

6

 

 

1-3-4- فرضیات پژوهش

 

 

 

7

 

 

فصل دوم: بررسی متون

 

 

 

8

 

 

1-    مقدمه

 

 

 

8

 

 

2-2- روش های شناسایی الگوهای غذایی

 

 

 

8

 

 

2-2-1- تحلیل عاملی

 

 

 

8

 

 

2-2-2- تحلیل خوشه ای

 

 

 

9

 

 

2-2-3- شاخص های تغذیه ای

 

 

 

9

 

 

2-3- بر مطالعات انجام یافته

 

 

 

9

 

 

2-3-1- مطالعات انجام شده در زمینه افسردگی در ایران

 

 

 

11

پایان نامه و مقاله

 

 

 

2-3-2- مطالعات انجام شده در زمینه افسردگی در سایر کشورها

 

 

 

12

 

 

2-3-3- مطالعات انجام شده در زمینه الگوهای غذایی و افسردگی در ایران

 

 

 

12

 

 

2-3-4- مطالعات انجام شده در زمینه الگوهای غذایی و افسردگی در سایر کشورها

 

 

 

20

 

 

فصل سوم: روش پژوهش

 

 

 

21

 

 

3-1- مقدمه

 

 

 

21

 

 

3-2- نوع پژوهش

 

 

 

21

 

 

3-3- جامعه پژوهش

 

 

 

21

 

 

3-3-1- معیارهای ورود به مطالعه

 

 

 

22

 

 

3-4- روش نمونه گیری و حجم نمونه

 

 

 

22

 

 

3-5- روش گردآوری داده ها

 

 

 

23

 

 

3-6- ابزار گردآوری داده ها

 

 

 

23

 

 

3-6-1- ارزیابی متغیرهای جمعیتی، اقتصادی- اجتماعی، شیوه زندگی و وضعیت سلامتی

 

 

 

23

 

 

3-6-2- ارزیابی شدت افسردگی

 

 

 

23

 

 

3-6-3- ارزیابی دریافت های غذایی

 

 

 

24

 

 

3-6-4- ارزیابی فعالیت بدنی

 

 

 

25

 

 

3-6-5- ارزیابی وضعیت تن سنجی

 

 

 

25

 

 

3-7- روش تجزیه و تحلیل داده ها

 

 

 

28

 

 

3-8- مکان و زمان مطالعه

 

 

 

28

 

 

3-9- محدودیت های پژوهش

 

 

 

28

 

 

3-10- ملاحظات اخلاقی

 

 

 

29

 

 

3-11- تعریف واژه ها

 

 

 

31

 

 

فصل چهارم: یافته ها                 

 

 

 

32

 

 

4-1- تعیین شدت افسردگی در زنان مورد مطالعه

 

 

 

33

 

 

4-2- الگوهای غذایی شناسایی شده

 

 

 

35

 

 

4-3- توزیع متغیرهای جمعیتی و اقتصادی – اجتماعی  در دسته های مختلف شدت افسردگی

 

 

 

37

 

 

4-4- توزیع متغیرهای شیوه زندگی و وضعیت سلامتی، نمایه توده بدن و انرژی دریافتی در دسته های مختلف شدت افسردگی

 

 

 

39

 

 

4-5- توزیع متغیرهای جمعیتی در دسته های مختلف الگوهای غذایی

 

 

 

40

 

 

4-6- توزیع متغیرهای اقتصادی- اجتماعی در دسته های مختلف الگوهای غذایی

 

 

 

42

 

 

4-7- توزیع متغیرهای شیوه زندگی و وضعیت سلامتی، نمایه توده بدن و انرژی دریافتی در دسته های مختلف الگوهای غذایی

 

 

 

45

 

 

4-8- نسبت شانس و فاصله اطمینان 95% برای ابتلا به افسردگی در بین دسته های الگوهای غذایی

 

 

 

46

 

 

فصل پنجم: بحث، نتیجه گیری و ارائه پیشنهادات

 

 

 

47

 

 

5-1- بحث در مورد یافته های مربوط به افسردگی

 

 

 

47

 

 

5-1-1- بحث در مورد یافته های مربوط به شیوع افسردگی

 

 

 

48

 

 

5-1-2- بحث در مورد عوامل مرتبط با افسردگی

 

 

 

48

 

 

5-1-2-1- سن

 

 

 

48

 

 

5-1-2-2- بعد خانوار و تعداد فرزندان

 

 

 

48

 

 

5-1-2-3- تحصیلات

 

 

 

49

 

 

5-1-2-4- درآمد

 

 

 

49

 

 

5-1-2-5- وضعیت مالکیت منزل مسکونی

 

 

 

49

 

 

5-1-2-6- وضعیت شغلی

 

 

 

50

 

 

5-1-2-7- وضعیت تاهل

 

 

 

50

 

 

5-1-2-8- اندازه های تن سنجی

 

 

 

51

 

 

5-1-2-9- انرژی دریافتی

 

 

 

52

 

 

5-2- بحث در مورد یافته های مربوط به الگوهای غذایی

 

 

 

53

 

 

5-3- بحث در مورد الگوهای غذایی و افسردگی

 

 

 

57

 

 

5-4- نتیجه گیری

 

 

 

57

 

 

5-5- پیشنهادات

 

 

 

58

 

 

فهرست منابع

 

 

 

64

 

 

 

 

پیوست ها

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فهرست جداول
عنوان صفحه
جدول 3-1- گروه های غذایی مورد استفاده در تحلیل الگوهای غذایی 27
جدول 4-1- شدت افسردگی در زنان مورد مطالعه 32
جدول 4-2-  بار عاملی گروه های غذایی در الگوهای غذایی شناسایی شده 34
جدول 4-3- توزیع متغیرهای جمعیتی و اقتصادی – اجتماعی  در دسته های مختلف شدت افسردگی در زنان مورد مطالعه 36
جدول 4-4-  توزیع متغیرهای شیوه زندگی و وضعیت سلامتی، نمایه توده بدن و انرژی دریافتی در دسته های مختلف شدت افسردگی در زنان مورد مطالعه 38
جدول 4-5-  توزیع متغیرهای جمعیتی در دسته های مختلف الگوهای غذایی در زنان مورد مطالعه 39
جدول 4-6- توزیع متغیرهای اقتصادی- اجتماعی در بین دسته های مختلف الگوهای غذایی در زنان مورد مطالعه 41
جدول 4-7- توزیع متغیرهای شیوه زندگی و وضعیت سلامتی، نمایه توده بدن و انرژی دریافتی در دسته های مختلف الگوهای غذایی در زنان مورد مطالعه 43
جدول 4-8-  ارتباط بین سن، تعداد افراد خانوده، تحصیلات، تحصیلات سرپرست خانوار، درآمد و انرژی دریافتی با افسردگی 44
جدول 4-9-  نسبت شانس و فاصله اطمینان 95% برای ابتلا به افسردگی در بین دسته های الگوهای غذایی 45

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...