2-7-6 بررسی روابط میان چالش­های مطرح شده 27

 

2-8 رویکرد مدل­سازی و حل.. 29

 

2-9 نتیجه­گیری.. 31

 

فصل سوم : مدل سازی زنجیره تامین غذایی.. 34

 

3-1 مقدمه. 35

 

3-2 مسئله­ی زنجیره تامین و مدیریت آن. 35

 

3-3 معرفی مدل. 35

 

3-4 روش تخمین تولید گاز دی اکسید کربن.. 38

 

3-5 فرض­های مدل. 39

 

3-6 نشانه گذاری.. 39

 

3-7 فرمول­بندی مدل. 43

 

3-8 مثال عددی.. 47

 

3-9 تحلیل حساسیت… 51

 

3-10 نتیجه­گیری.. 53

 

فصل چهارم : مطالعه­ی موردی.. 54

 

4-1 مقدمه. 55

 

4-2 معرفی شرکت… 55

 

4-3 تعریف مسئله. 56

 

4-4 داده­های ورودی مسئله برای مدل­سازی.. 57

 

4-5 حل مدل. 60

 

4-6 تحلیل نتایج.. 63

 

4-7 فصل پنجم : نتیجه­گیری و پیشنهادها 65

 

5-1 مقدمه. 67

 

5-2 نتایج تحقیق.. 67

 

5-3 پیشنهادهای آتی.. 68

 

مراجع. 69

 

پیوست… 75

 

Abstract 80

 

فهرست شکل­ها

 

شکل(2-1) شمایی از زنجیره تامین.. 7

 

شکل (2-2) زنجیره­ تامین بدون جریان اطلاعات… 11

 

شکل (2-3) زنجیره­ تامین همراه با جریان اطلاعات… 12

 

شکل(2-4) شمایی از زنجیره تامین غذایی.. 16

 

شکل(2-5) حمل و نقل در زنجیره تامین.. 23

 

شکل(2-6) شمایی از تاثیرات چالش­های مختلف زنجیره­ تامین غذایی بر هم. 32

 

شکل(3-1) بخش­های مختلف زنجیره تامین و ارتباطات آن­ها 36

 

شکل(3-2) روش تخمین تولید گاز دی اکسید کربن در حمل و نقل جاده­ای.. 38

 

شکل (3-3) نمایش شماتیک خروجی مدل. 47

 

شکل(4-1) مقایسه­ی هزینه­ها 64
فهرست جدول­ها

 

جدول(2-1) مقاصد زنجیره تامین فرآورده­های غذایی.. 19

 

جدول (2-2) ی بر پیشینه­ی تحقیق.. 31

 

جدول (3-1) موجودی انبارهای ورودی.. 48

 

جدول (3-2)  تعداد واحدهای مورد نیاز در هر انبار. 48

 

جدول (3-3) میزان تولید در هر خط تولید. 48

 

جدول­های (3-4) و (3-5) جریان مواد. 49

 

جدول (3-6) تعداد وسایل نقلیه­ی به کار گرفته شده 49

 

جدول (3-7)  هزینه­های بخشهای مختلف… 50

 

جدول (3-8)  مقایسه­ی زمان حل مدل در مقیاس­های مختلف… 50

 

جدول (3-9)  مقایسه­ی هزینه­ها در شرایط مختلف… 52

 

جدول (3-10)  مقایسه­ی مسئله در دو حالت استفاده از 3pl و عدم استفاده از آن. 53

 

جدول (4-1) اطلاعات مربوط به مواد خام. 57

 

جدول (4-2) اطلاعات مربوط به تامین­کنندگان. 57

 

پایان نامه و مقاله

 

جدول (4-3) محصولات و اطلاعات آن­ها 58

 

جدول (4-4) تقاضای هر محصول در هر خرده فروش… 58

 

جدول (4-5) مشخصات انبار. 59

 

جدول (4-6) فاصله­ی خرده فروشان از انبارهای خروجی.. 59

 

جدول (4-7) مشخصات وسایل نقلیه. 59

 

جدول (4-8) موجودی انبار ورودی.. 60

 

جدول (4-9) موجودی انبار خروجی و تولید خط تولید. 60

 

جدول (4-10)  جریان مواد. 61

 

جدول (4-11) تعداد وسایل نقلیه­ی به کار گرفته شده 61

 

جدول (4-12)  هزینه­های بخشهای مختلف… 62

 

جدول (4-13)  مقایسه­ی مسئله در دو حالت استفاده از 3pl و عدم استفاده از آن. 63

 

جدول (پ-1) اطلاعات انبارها 75

 

جدول (پ-2) اطلاعات وسایل نقلیه. 75

 

جدول (پ-3) شرایط نگه­داری مواد اولیه. 75

 

جدول (پ-4) تامین مواد توسط تامین کنندگان. 76

 

جدول (پ-5) ظرفیت تولید. 76

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...