پایان نامه ارشد: بررسی روند تغییرات یخبندانهای زود رس پاییزه و دیر رس بهاره و … |
2-5-1. یخبندان های تابشی یا تشعشعی.. 19 2-5-2. یخبندان های جبهه ای یا جابجایی.. 20 2-5-3. یخبندان های مختلط.. 21 2-6. تعریف شلته. 21 2-7. توده های هوا 21 2-8. محصول مورد بررسی.. 22 2-9. تاریخچه و منشاء برنج.. 22 فصل سوم: روش اجرای تحقیق مواد و روش ها 3-1. داده ها و روش ها 26 3-2. داده ها 27 3-3. دسته بندی داده های استخراج شده 31 3-4. روش کار. 32 3-4-1. دسته بندی داده ها 32 3-4-2. تعیین دمای نرمال روزانه. 33 3-4-3. راست آزمایی داده های دمایی.. 33 ) 34 3-5. محدودیت های تحقیق.. 35 3-6. خسارات وارده به محصولات… 35 فصل چهارم: تجزیه و تحلیل داده ها یافته های تحقیق
-
- مقدمه. 37
4-1. احتیاجات دمایی گیاه برنج.. 37 4-1-1. آزمون صحت داده های دماسنج کمینه سطح زمین.. 38 4-1-2. آزمون صحت داده های دماسنج کمینه سایکرومتر. 39 4-1-3. آزمون صحت داده های دمای میانگین اسکرین.. 39 4-2. محاسبه احتمال وقوع یخبندان های دیر رس بهاره 40 4-3. احتمال وقوع یخبندانهای دیر رس بهاری در سطح خاک.. 40 4-4. احتمال وقوع یخبندانهای دیررس بهاری در اسکرین.. 42 4-5. احتمال وقوع دمای 11 درجه سانتی گراد در کمینه اسکرین.. 43 4-5-1.احتمال وقوع 90 درصد کمینه دمای 11 درجه سانتی گراد وکمتردر اسکرین.. 45 4-5-2. احتمال وقوع 50 درصد کمینه دمای 11 درجه سانتی گراد اسکرین.. 45 4-5-3. احتمال وقوع 25 درصد کمینه دمای 11 درجه سانتی گراد اسکرین.. 46 4-6. احتمال وقوع میانگین11 درجه سانتی گراد در اسکرین.. 46 4-6-1. احتمال وقوع 50 درصد میانگین دمای 11 درجه سانتی گراد اسکرین.. 47 4-6-2. احتمال وقوع 25 درصد میانگین دمای 11 درجه سانتی گراد اسکرین.. 48 4-7. احتمال وقوع سرمازدگی در مرحل مختلف رشد گیاه برنج.. 48 4-8. مراحل رشد و نمو گیاه برنج.. 49 4-9. بررسی نرمال دمای روزانه ایستگاههای شهرستان رشت… 49 4-10. مراحل مختلف فنولوژیکی رشد برنج در ارتباط با عوامل اقلیمی.. 49 4-10-1. مرحله جوانه زنی.. 50 4-11. تاریخ بذر پاشی.. 51 4-12. مرحله پنجه زنی.. 52 4-12-1. یافتن تاریخ پنجه زنی در منطقه مورد مطالعه. 53 4-12-2. تاریخ پنجه زنی در رشت… 53 4-13. طویل شدن ساقه. 55 4-13-1. یافتن تاریخ طویل شدن ساقه در منطقه مطالعاتی.. 55 4-14. مرحله گل دادن. 57 4-14-1. یافتن تاریخ گلدهی در منطقه مطالعاتی.. 58 4-14-2. تاریخ گلدهی در رشت… 58 4-15. مرحله شیری شدن دانه. 60 4-15-1.یافتن تاریخ شیری شدن دانه. 60 4-15-2. تاریخ شیری شدن دانه در رشت… 60 4-16. رسیدن دانه. 62 4-16-1. یافتن تاریخ رسیدن دانه و برداشت… 62 4-16-2. تاریخ رسیدن دانه در رشت… 62 4-17. محاسبه احتمال وقوع سرمازدگی در مرحله پنجه زنی و طویل شدن ساقه. 64 4-18. محاسبه احتمال وقوع سرمازدگی در مرحله گلدهی و شیری شدن دانه و رسیدن دانه. 66 فصل پنجم: بحث نتیجه گیری پیشنهادات
-
- نتیجه گیری.. 70
5-1. بررسی وقوع یخبندان. 70 5-2. وقوع یخبندان های زودرس بهاره 70 5-2-1. وقوع یخبندان های زودرس بهاری در سطح خاک.. 70 5-2-2. وقوع یخبندان های زودرس بهاری در داخل اسکرین.. 71 5-3. وقوع یخبندان های زودرس پائیزه 72 5-4. وقوع رخ داد سرمازدگی.. 73 5-4-1. سرمازدگی بر اساس دمای کمینه اسکرین.. 74 5-4-1-1. احتمال وقوع 90 درصد. 74 5-4-1-2. احتمال وقوع 50 درصد. 75 5-4-1-3. احتمال وقوع 25 درصد. 76 5-4-2. سرمازدگی در مراحل مختلف رشد گیاه برنج.. 76 5-4-2-1. سرمازدگی در مرحله پنجه زنی و طویل شدن ساقه. 76 5-4-2-2. سرمازدگی در مرحله گلدهی و شیری شدن دانه و رسیدن دانه. 77 5-5. پیشنهادات… 78 5-5-1. اثر سرمایش زمستان بر محصول کشت شده سال بعد. 78 5-5-2. بررسی مناسب ترین تاریخ کاشت… 79 5-5-3. اثر دما برروی آفات… 79 5-5-4. مقایسه روند رویشی واریته های مختلف… 79 منابع و ماخذ. 80 فهرست جدول عنوان صفحه جدول 2-1 دماهای بحرانی با تداوم 30 دقیقه ای.. 19 جدول 3-2 مشخصات ایستگاههای هواشناسی محدوده مطالعاتی.. 27 جدول 3-3 یک نمونه ازسطح زیر کشت، میزان تولید وعملکرد محصول برنج در شهرستان رشت… 29 جدول 3-4 نمونهای ازرخداد سرما زدگی با بازه زمانی محدود. 31 جدول 3-5 نمونه ای از رخداد سرما زدگی با تداوم گسترده تر. 32 جدول 3-6 نمونه ای از داده های رمزگشایی شده ایستگاه هواشناسی همدیدی فرودگاهی رشت… 33 جدول 3-7 حدود مجاز دنباله. 34 جدول 4-8 دمای مراحل مختلف فنولوژی برنج.. 38 جدول 4-9 ران تست دمای کمینه سطح زمین.. 38 جدول 4- 10 ران تست دمای کمینه سایکرومتر. 39 جدول 4-11 ران تست دمای میانگین اسکرین.. 40 جدول 5-12 کمینه دمای شهریور ماه در بازه آماری 20 ساله. 73 فهرست اشکال عنوان صفحه شکل 1-1 موقعیت جغرافیایی شهرستان رشت… 8 شکل 2-1 آمار رخ داد بلایای طبیعی در سطح جهان(2007-1980)(سایت سازمان هواشناسی) 17 شکل 3-1 نمونه ی از داده های Scdataایستگاه همدیدی رشت… 28 شکل 3- 2 مراحل مختلف فنولوژیکی برنج.. 30 شکل 3-3 طول دوره مراحل مختلف برنج.. 30 شکل 4-1 نمودار محاسبه احتمال وقوع دمای صفر و زیر صفر در سطح زمین.. 41 شکل 4-2 نمودار محاسبه عدم وقوع دمای صفر و زیر صفر در سطح زمین.. 42 شکل 4-3 نمودار محاسبه احتمال وقوع دمای صفر و زیر صفر در اسکرین.. 43 شکل 4- 4 نمودار محاسبه عدم وقوع دمای صفر و زیر صفر در اسکرین.. 43 شکل 4- 5 احتمال وقوع کمینه دمای 11 درجه سانتی گراد. 44 شکل 4- 6 احتمال عدم وقوع کمینه دمای 11 درجه سانتی گراد. 44 شکل 4- 7 احتمال وقوع 90% دمای میانگین 11 درجه سانتی گراد در اسکرین.. 45 شکل 4-8 احتمال وقوع 50% دمای کمینه 11 درجه سانتی گراد اسکرین.. 45 شکل 4-9 احتمال وقوع 25% دمای کمینه 11 درجه سانتی گراد اسکرین.. 46 شکل 4-10 احتمال وقوع میانگین دمای 11 درجه سانتی گراد اسکرین.. 47 شکل 4- 11 احتمال عدم وقوع میانگین دمای 11 درجه سانتی گراد اسکرین.. 47 شکل 4-13 احتمال وقوع 25% میانگین دمای 11 درجه سانتی گراد اسکرین.. 48 شکل 4- 14 نقشه پهنه بندی آستانه 11 درجه جوانه زنی.. 52 شکل 4-15 نقشه پهنه بندی آستانه 20 درجه پنجه زنی.. 54 شکل 4-16 نقشه پهنه بندی درجه مطلوب پنجه زنی.. 54 شکل 4-17 نقشه پهنه بندی درجه مطلوب طویل شدن ساقه. 56 شکل 4-18 پهنه بندی دمای مطلوب 20-35 درجه روزانه طویل شدن ساقه. 57 شکل 4-19 نقشه پهنه بندی درجه مطلوب گلدهی.. 59 شکل 4-20 نقشه پهنه بندی دمای مطلوب 35-25 درجه روزانه گلدهی.. 59 شکل 4-21 نقشه پهنه بندی دمای مطلوب شیری شدن دانه. 61 شکل 4-22 نقشه پهنه بندی دمای مطلوب 35-25 درجه شیری شدن دانه. 61 شکل 4-23 نقشه پهنه بندی دمای مطلوب رسیدن دانه. 63 شکل 4-24 نقشه پهنه بندی درجه 25-35 درجه مطلوب روزانه مرحله رسیدن. 63 شکل 4-25 احتمال وقوع دمای میانگین 20 درجه سانتی گراد و پائین تر. 64 شکل 4-26 احتمال عدم وقوع دمای میانگین 20 درجه سانتی گراد و پائین تر. 65 شکل 4- 27 احتمال وقوع دمای میانگین 20 درجه سانتی گراد و پائین تر در مرحله پنجه زنی و طویل شدن ساقه 65 شکل 4-28 احتمال عدم وقوع دمای میانگین 20 درجه سانتی گراد و پائین تر در مرحله پنجه زنی و طویل شدن ساقه 66 شکل 4- 29 احتمال وقوع دمای میانگین 25 درجه سانتی گراد و پائین تر. 67 شکل 4- 30 احتمال عدم وقوع دمای میانگین 25 درجه سانتی گراد. 67 شکل 4-31 احتمال وقوع دمای میانگین 25 درجه سانتی گراد و پائین تر در مرحله گلدهی، شیری شدن و رسیدن دانه 68 شکل 4-32 احتمال عدم وقوع دمای میانگین 25 درجه سانتی گراد و پائین تر در مرحله گلدهی، شیری شدن و رسیدن دانه 68 شکل 5-1 نمودار محاسبه احتمال وقوع دمای صفر و زیر صفر در سطح زمین.. 71 شکل 5-2 نمودار محاسبه احتمال وقوع دمای صفر و زیر صفر در اسکرین.. 72 شکل 5-3 احتمال وقوع کمینه دمای 11 درجه سانتی گراد. 74 شکل 5-4 احتمال وقوع 90% دمای میانگین 11 درجه سانتی گراد در اسکرین.. 75 شکل 5- 5 احتمال وقوع 50% دمای کمینه 11 درجه سانتی گراد اسکرین.. 75 شکل 5- 6 احتمال وقوع 25% دمای کمینه 11 درجه سانتی گراد اسکرین.. 76 شکل 5-7 احتمال وقوع دمای میانگین 20 درجه سانتی گراد و پائین تر در مرحله پنجه زنی و طویل شدن ساقه 77
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-10-16] [ 04:46:00 ب.ظ ]
|