دانلود دکترای عمومی دامپزشکی : بررسی فنوتیپی و ژنوتیپی همولیزینهای استافیلوکوکوسهای جداشده از منابع انسانی و گاوی |
3 – 6 – 2 تست تایید وجود پروتئین آ……………………………………………………………………………………..11
7 – 2 جایگاه طبیعی………………………………………………………………………………………………………………………………….12
8 – 2 گونههای استافیلوکوکوس………………………………………………………………………………………………………………..12
1 – 8 – 2 استافیلوکوکوس اورئوس…………………………………………………………………………………………..12
2 – 8 – 2 استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس…………………………………………………………………………………..13
3 – 8 – 2 استافیلوکوکوس ساپروفیتیکوس………………………………………………………………………………14
4 – 8 – 2 استافیلوکوکوس همولیتیکوس…………………………………………………………………………………14
5 – 8 – 2 استافیلوکوکوس سیمولنس………………………………………………………………………………………15
6 – 8 – 2 استافیلوکوکوس لوجاننسیس……………………………………………………………………………………15
7 – 8 – 2 استافیلوکوکوس کپیتیس…………………………………………………………………………………………15
8 – 8 – 2 استافیلوکوکوس زایلوسوس………………………………………………………………………………………16
9 – 8 – 2 استافیلوکوکوس اینترمدیوس…………………………………………………………………………………..16
10 – 8 – 2 استافیلوکوکوس هایکوس………………………………………………………………………………………16
11 – 8 – 2 استافیلوکوکوس سیوری………………………………………………………………………………………..17
12 – 8 – 2 استافیلوکوکوس کروموژنز……………………………………………………………………………………..17
13 – 8 – 2 استافیلوکوکوس لنتوس…………………………………………………………………………………………17
9 – 2 بیماریزایی…………………………………………………………………………………………………………………………….18
10 – 2 نقش استافیلوکوکوس در بیماریهای انسان………………………………………………………………………18
11 – 2 نقش استافیلوکوکوس در بیماریهای حیوان……………………………………………………………………..18
12 – 2 فاکتورهای حدت در استافیلوکوکوس…………………………………………………………………………………19
13 – 2 فاکتورهای حدت در استافیلوکوکوسهای کوآگولاز منفی…………………………………………………19
14 – 2 پاسخ به درمان………………………………………………………………………………………………………………………………20
15 – 2 آزمونهای تشخیص آزمایشگاهی……………………………………………………………………………………….21
1 – 15 – 2 نمونهها………………………………………………………………………………………………………………..21
2 – 15 – 2 تهیه گسترش………………………………………………………………………………………………………21
3 – 15 – 2 کشت……………………………………………………………………………………………………………………21
4 – 15 – 2 تست کاتالاز………………………………………………………………………………………………………….22
5 – 15 – 2 تست کوآگولاز……………………………………………………………………………………………………………….22
6 – 15 – 2 تست حساسیت آنتی بیوتیکی……………………………………………………………………………..22
7 – 15 – 2 تستهای سرمی و تعیین تیپ…………………………………………………………………………….23
فصل سوم: مواد و روشها
1 – 3 مواد و وسایل مورد نیاز………………………………………………………………………………………………………….24
2 – 3 روش کار…………………………………………………………………………………………………………………………………27
1 – 2 – 3 جمع آوری نمونهها………………………………………………………………………………………………….27
2 – 2 – 3 جداسازی استافیلوکوکوس با استفاده از روش کشت………………………………………………27
فصل چهارم: نتایج
نتایج…………………………………………………………………………………………………………………………………………………..36
فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری
بحث و نتیجه گیری…………………………………………………………………………………………………………………………46
پیشنهادات…………………………………………………………………………………………………………………………………………50
منابع………………………………………………………………………………………………………………………………………………….51
فهرست جداول
عنوان صفحه
جدول 1 – 3 چهار جفت پرایمر ژنهای مولد همولیزین در استافیلوکوکوس…………………………………..32
جدول 1 – 4 نتایج تستهای بیوشیمیایی و مولکولی نمونههای کنترل…………………………………………..37
جدول 2 – 4 نتایج تستهای بیوشیمیایی و مولکولی جدایههای گاوی……………………………………………38
جدول 3- 4 نتایج تستهای بیوشیمیایی و مولکولی جدایههای انسانی…………………………………………39
فهرست نمودارها
عنوان صفحه
نمودار 1 – 4 میزان درصد فراوانی انواع همولیز بر اساس ژنوتیپ……………………………………………………..43
نمودار 2 – 4 میزان درصد فراوانی انواع همولیز بر اساس فنوتیپ…………………………………………………….43
نمودار 3 – 4 مقایسه درصد فراوانی همولیزین های انسانی و گاوی بر اساس ژنوتیپ……………………..44
نمودار 4 – 4 مقایسه درصد فراوانی همولیزین های انسانی و گاوی بر اساس فنوتیپ……………………..44
نمودار 5 – 4 میزان درصد فراوانی فعالیت همولیتیک و غیر همولیتیک…………………………………………..45
فهرست تصاویر
عنوان صفحه
تصویر 1 – 3 همولیز کامل در استافیلوکوکوس………………………………………………………………………………….30
تصویر 1 – 4 کوکسی گرم مثبت خوشه انگوری استافیلوکوکوس در زیر میکروسکوپ……………………40
تصویر 2 – 4 تست اکسیداز منفی استافیلوکوکوس……………………………………………………………………………40
تصویر 3 – 4 تست کاتالاز مثبت در استافیلوکوکوس………………………………………………………………………..40
تصویر 4 – 4 تست کوآگولاز در لوله…………………………………………………………………………………………………40
تصویر 5 – 4 رشد روی مانیتول سالت آگار………………………………………………………………………………………..40
فرم در حال بارگذاری ...
[چهارشنبه 1399-10-10] [ 02:57:00 ق.ظ ]
|