2-3-2-4-5-کومارین ها 21 2-3-2-4-6-فلاونوئیدها 21 2-3-2-4-6-1-چالکون ها 21 2-3-2-4-6-2-ارون ها 22 2-3-2-4-6-3- فلاونوئیدها 22 2-3-2-4-6-3-1-فلاوانون ها 24 2-3-2-4-6-3-2-فلاوانونول ها 24 2-3-2-4-6-3-3-لکوآنتوسیانیدین ها 24 2-3-2-4-6-3-4-فلاون ها 26 2-3-2-4-6-3-4-1-کوئرستینها 26 2-3-2-4-6-3-4-2-کتچینها 27 2-3-2-4-6-3-4-3-پروآنتوسیانینها 27 2-3-2-4-6-3-5-آنتوسیانیدین هاو داکسی آنتوسیانیدین ها 28 2-3-2-4-6-3-6-آنتوسیانین ها 29 2-3-2-4-6-4-بی فلاونیل ها 29 2-3-2-4-6-5-بنزوفنون ها، زانتون ها و استیلبن ها 29 2-3-2-4-6-6-بنزوکینون ها، آنتراکینون ها و نفتاکینون ها 29 2-3-2-4-6-7-بتاسیانین ها 29 2-3-2-4-6-8-لیگنان ها 30 2-3-2-4-6-9-لیگنین.. 30 2-3-2-4-6-10-تانن ها 30 2-4-ارزیابی توانایی آنتی اکسیدانی روغن ها و چربی های خوراکی.. 30 2-4-1-نگهداری در شرایط انبار. 31 2-4-2-آزمایش های جذب اکسیژن. 31 2-4-3-آزمایش های نگهداری در گرمخانه 32 2-4-4-روش اکسیژن فعال. 32 2-4-5-روش فسادسنجی.. 32 2-4-6-تجزیه حرارتی تفاضلی.. 32 2-5-اندازه گیری میزان اکسیداسیون در روغن ها و چربی ها 33 2-5-1-اندیس پراکسید. 33 2-5-2-اندیس تیوباربیتوریک(TBA) 33 2-5-3-اندیس آنیزیدین.. 34 2-5-4-اندیس توتوکس یا عدد اکسیداسیون. 34 2-5-5-آزمایش کرایس… 34 2-5-6-جذب در ناحیه طیف U.V.. 35 2-6-استخراج. 35 2-6-1- روش های استخراج. 35 2-6-1-1- روش سوكسله ( استخراج با حلال) 35 2-6-1-2- امواج فراصوتی.. 36 2-6-1-2-1-مکانیسم تاثیر گذاری امواج فراصوت با شدت بالا. 38 2-6-2-1-2-1-کاویتاسیون. 38 2-6-1-2-2- تاریخچه استفاده از اولتراسوند. 39 2-6-1-3-امواج مایکروویو. 44 پایان نامه 2-7-گیاه گلرنگ… 44 2-7-1-گونههای گلرنگ از نظر مورفولوژی و گیاهشناسی و پراکندگی.. 44 فصل سوم: مواد و روش ها 46 3-1- مواد. 47 3-1-1- گیاه گلرنگ… 47 3-2- روش ها 47 3-2-1- آمادهسازی نمونه گیاهی مورد نیاز. 47 3-2-2- استخراج ترکیبات آنتیاکسیدانی.. 48 3-2-2-1- روش ماسراسیون. 49 3-2-2-2- استخراج با اولتراسوند. 49 3-2-2-2-1- نحوه تعیین سطوح pH.. 49 3-3- آزمونهای شیمیایی.. 52 3-3-1- اندازهگیری مقدار کل ترکیبات فنولیک… 52 3-3-2- رسم منحنی استاندارد برای رابطه جذب و غلظت اسید گالیک… 53 3-3-3- تعیین فعالیت آنتیرادیكالی.. 53 3-3-4-آزمون رنسیمت: 54 3-4- روش آماری.. 55 فصل چهارم: نتایج و بحث.. 56 4-1- انتخاب بهترین مدل. 56 4-2- اندازه گیری محتوای ترکیبات فنولی عصاره گیاه گلرنگ… 57 4-2-1- اثر سه فاکتور دما، زمان و pH بر روی استخراج ترکیبات فنولیک… 58 4-2-2-اثر روش استخراج بر مقدار استخراج عصاره استحصالی و مقدار کل ترکیبات فنولیک عصاره برگ گلرنگ… 62 4-3-اثرسه فاکتور دما، زمان و pH مختلف بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره 63 4-4-1-اثر روش استخراج بر قدرت رادیکال گیرندگی عصاره گلرنگ… 66 4-5-بررسی اثر سه فاکتور دما، زمان و  pH بر روی قدرت پایدارکنندگی روغن سویا 67 4-5-1-اثر روش استخراج بر روی میزان پایدارکنندگی روغن سویا 70 فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری.. 71 منابع. 73 فهرست جدول ها

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...