2 -6-2-اقدامات بهداشتی 30

 

 

2 -6-3-کنترل بیولوژیکی 31

 

 

2 -6-4-کنترل شیمیایی 31

 

 

2-6-5-مدیریت تلفیقی 32

 

 

فصل سوم: مواد و روش ها

 

 

3-1 – جمع آوری خاک آلوده 34

 

 

3-2 –استخراج سیست ها به روش فنویک 34

 

 

3-3 – نحوه ی تهیهCone topو شناسایی سیست ها 35

 

 

3-3-1- تهیه گلیسرین ژل 36

 

 

3-4 – تعیین جمعیت تخم و لارو نماتد در خاک 36

 

 

3-5 – تهیه خاک استریل 37

 

 

3-6 – تهیه بذر و آماده سازی برای کاشت 38

 

 

3-7 – تلقیح تخم و لارو 39

 

 

3-8 – بررسی تیمارها 40

 

 

فصل چهارم : نتیجه و بحث

 

 

4-1– تشخیص نماتدسیست طلایی سیب زمینی 40

 

 

4-2– ارزیابی تغییرات فاکتورهای رشدی و نماتدی روی ارقام سیب زمینی مارفونا و سانته 41

 

 

4-2-1-بررسی جدول مقایسه ی میانگین ها ترکیب های تیماری 44

 

 

4-2– 2-جدول مقایسه ی میانگین تیمارها 51

 

 

فصل پنجم: نتیجه گیری

 

 

5-1– نتیجه گیری 71

 

 

5-2– پیشنهادات 74

 

 

منابع 75

 

 

پیوست 83

 

 

چکیده انگلیسی 96

 

 

 

 

 

فهرست جدول ها

 

 

جدول 4-1 مقایسه ی میانگین ترکیب های تیماری 47

 

 

جدول 4-2- مقایسه ی میانگین تیمارها در وزن تر ریشه 52

 

 

جدول 4-3 مقایسه ی میانگین تیمارها در وزن تر غده 53

 

 

جدول 4-4- مقایسه ی میانگین تیمارها در وزن تر اندام هوایی 55

 

 

جدول 4-5- مقایسه ی میانگین تیمارها در تعداد سیست های روی ریشه 56

 

 

جدول 4-6- مقایسه ی میانگین تیمارها در تعداد لاروهای تری 58

 

 

جدول 4-7- مقایسه ی میانگین تیمارها در سیست های فنویک 59

 

 

جدول 4-8- مقایسه ی میانگین تیمارها در تخم و لارو در هر سیست 61

 

 

جدول 4-9- مقایسه ی میانگین تیمارها 61

 

 

جدول 4-10- تجزیه واریانس وزن تر ریشه 63

 

مقالات و پایان نامه ارشد

 

 

جدول 4-11- تجزیه واریانس وزن تر غده 64

 

 

جدول 4-12- تجزیه واریانس وزن تر اندام هوایی 65

 

 

جدول 4-13- تجزیه واریانس تعداد سیست های روی ریشه 66

 

 

جدول 4-14- تجزیه واریانس تعدادلاروها در تری 67

 

 

جدول 4-15- تجزیه واریانس تعداد سیست های موجود در فنویک 68

 

 

جدول 4-16- تجزیه واریانس تعداد تخم و لارو موجود در سیست ها 6

 

 

 

 

 

فهرست نمودارها

 

 

نمودار 4-1 مقایسه ی میانگین ترکیب های تیماری فاکتور وزن تر ریشه 48

 

 

نمودار 4-2- مقایسه ی میانگین ترکیب های تیماری فاکتور وزن تر غده 48

 

 

نمودار 4-3- مقایسه ی میانگین ترکیب های تیماری فاکتور وزن تر اندام هوایی 49

 

 

نمودار 4-4- مقایسه ی میانگین ترکیب های تیماری فاکتورسیست های روی ریشه 49

 

 

نمودار 4-5- مقایسه ی میانگین ترکیب های تیماری فاکتور لاروهای تری 50

 

 

نمودار 4-6- مقایسه ی میانگین ترکیب های تیماری فاکتورسیست های فنویک 50

 

 

نمودار 4-7- مقایسه ی میانگین ترکیب های تیماری فاکتور تخم و لارو در هر سیست 51

 

 

نمودار 4-8- مقایسه ی میانگین تیمار فاکتور وزن تر ریشه 52

 

 

نمودار 4-9- مقایسه ی میانگین تیمار فاکتور وزن تر غده 54

 

 

نمودار 4-10- مقایسه ی میانگین تیمار فاکتور وزن تر اندام هوایی 55

 

 

نمودار 4-11- مقایسه ی میانگین تیمار فاکتور سیست های روی ریشه 57

 

 

نمودار 4-12- مقایسه ی میانگین تیمار فاکتور لاروهای تری 58

 

 

نمودار 4-13- مقایسه ی میانگین تیمار فاکتور سیستهای فنویک 60

 

 

نمودار 4-14- مقایسه ی میانگین تیمار فاکتور تخم و لارو در هر سیست 61

 

 

 

 

 

فهرست شکل ها

 

 

شکل 3-1 استخراج سیست به روش فنویک 34

 

 

شکل 3-2- سیست 35

 

 

شکل 3-3-Cone top 36

 

 

شکل 3-4- سیست خرد کن 35

 

 

شکل 3-5- سوسپانسیون تخم ولارو 37

 

 

شکل 3-6- دستگاه استریل خاک 38

 

 

شکل 3-7- کاشت 39

 

 

شکل 3-8- تلقیح تخم و لارو به ریشه 40

 

 

شکل 3-9- وضعیت گلدان ها دو ماه پس از تلقیح 41

 

 

شکل 3-10- تری صد گرم از خاک گلدن ها 41

 

 

شکل 3-11- نمونه های فنویک شده 42

 

 

شکل 3-12-لارو سن دوGlobodera rostochiensis 42

 

 

شکل 4-1- نقوش انتهای بدن نماتد ماده بالغGlobodera rostochiensis 44

 

 

 

 

 

چکیده

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...