2-6-2- روش ترمو پلاستیک ( اکستروژن دمشی یا غلتکی ) 20

 

2-8- معرفی نشاسته و کاساوا 21

 

2-8-1- ترکیب و ساختار نشاسته  21

 

2-8-2- کاساوا 22

 

2-8-2-1- مرفولوژی گیاه کاساوا 23

 

2-8-3- فرآوری وتبدیل کاساوا 25

 

2-9- معرفی پونه ( مرز نجوش ) 26

 

2-9-2- محل رویش   27

 

2-9-3- آثار فارماکولوژیک پونه  28

 

2-9-3-1- اثرات ضدمیکروبی  29

 

2-9-3-2- اثرات ضد باکتری   29

 

2-9-3-3- اثر ضد ویروسی  29

 

2-9-3-4- اثر ضد مخمر و ضد قارچی  30

 

2-9-3-5- اثرات ضد انگلی  30

 

2-9-3-6- اثرات آنتی اکسیدان پونه  30

 

2-10- استفاده بالینی گیاه 31

 

2-11- اساس عملکرد عصاره روی باکتری ها 31

 

2-12- خواص کاربردی فیلمهای نشاسته ای   35

 

2-12-1- بازدارندگی نسبت به بخار آب   35

 

2-12-2- بازدارندگی نسبت به گازها و ترکیبات فرار  35

 

2-12-3- خواص مکانیکی  36

 

2-12-3-1- ارزیابی خواص مکانیکی فیلمهای بیوپلیمری   36

 

2-12-3-3- رنگ    37

 

فصل سوم: مواد و روشها 39

 

3-1- مواد شیمیایی  40

 

3-2- آماده سازی فیلم 40

 

3-3- استخراج عصاره آبی و متانولی  42

 

3-4- ضخامت فیلم 43

 

3-5- اندازه گیری میزان رطوبت فیلمها 43

 

3-6- اندازه گیری میزان جذب آب فیلمها 43

 

3-7- ویژگیهای مکانیکی  44

 

3-8- اندازه گیری رنگ    45

 

3-9- نفوذپذیری به بخار آب (WVP) 46

 

3-10- ارزیابی FTIR برای کنش متقابل شیمیایی  47

 

3-11- حلالیت فیلمها (Solubility) 47

 

3-12- اندازگیری کدورت (uv-vis) 49

 

3-13- نفوذپذیری نسبت به اکسیژن (OP) 49

 

3-14- آزمایش ضد میکروبی  50

 

3-15- تحلیل آماری   51

 

فصل چهارم: بحث و نتایج   53

 

پایان نامه و مقاله

 

4-1- ارزیابی کیفی فیلمها 54

 

4-2- نمودارUV-Visible Spectroscopy  54

 

4-3-اندازه گیری رطوبت   56

 

4-4- اندازه گیری حلالیت   56

 

4-5-اندازه گیری میزان جذب آب   58

 

4-6- اندازه گیری ویژگیهای مکانیکی  59

 

4-7- تعیین میزان نفوذپذیری به بخارآب (WVP) 61

 

4-8- نفوذ پذیری به اکسیژن  62

 

4-9- خواص رنگ سنجی  63

 

4-10- آنالیز FTIR یا Infred Spectroscopy  65

 

4-11- خواص ضد میکروبی فیلمهای خوراکی  66

 

فصل پنجم: نتیجه گیری و پیشنهادات   71

 

5-1- نتیجه گیری   72

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...