پایان نامه ارشد رشته کشاورزی : بررسی تنوع ژنتیکی جمعیتهای Agropyon elangatum |
2-1-2-3 اصلاح کیفیت علوفه: 19
2-1-2-4 افزایش نسبت برگ به ساقه: 20
2-1-2-5 افزایش خوش خوراکی: 20
2-1-2-6 افزایش جذب اختیاری: 20
2-1-2-7 کاهش مواد ضد کیفیت: 21
2-1-2-8 توسعه فصل چرا: 21
2-1-2-9 مقاومت به چرای دام: 21
2-2 مشخصات گیاهشناسی: 22
2-2-5 گونههای مهم علف گندمی و نیازهای اکولوژیکی آنها: 26
2-3 الکتروفورز. 28
2-3-1 تاریخچه استفاده از الکتروفورز. 28
2-3-2 اصول الکتروفورز. 29
2-3-3 انواع الکتروفورز. 30
2-3-4 اطلاعاتی در مورد مکانیسم کار با الکتروفورز. 33
2-3-5 استفاده از الکتروفورز در بررسی تنوع ژنتیکی.. 35
2-3-5-1 الکتروفورز پروتئینها 35
2-3-6 مدلهای آماری برآورد تنوع. 36
2-3-6-1 تجزیه به مولفههای اصلی.. 38
فصل سوم: مواد و روش ها
3-1 مشخصات اقلیمی و زراعی منطقه اجرای طرح.. 41
3-2 مواد گیاهی مورد آزمایش… 41
3-2 طرح آزمایشی و عملیات زراعی: 43
3-2-1 اندازه گیری عملکرد و صفات زراعی.. 43
3-2-2 اندازه گیری کیفیت علوفه: 44
2-3 روشهای تجزیه آماری طرح.. 45
3-3-2 روشهای آماری صفات مورفولوژی و جوانهزنی.. 47
3-4 مطالعات الکتروفورزی.. 48
3-4-1 استخراج پروتئین کل گیاهک… 48
3-4-2 الکتروفورز پروتئینها 49
3-5 نکات: 54
3-5-1 رنگآمیزی پروتئینها و رنگ زدایی ژل. 54
3-5-2 طرزتهیه مارکر. 55
3-6 روش کار: 56
3-7 روشهای آماری مورد استفاده 57
فصل چهارم: تجزیه و تحلیل داده ها
4-1- بررسی تنوع ژنتیکی ژنوتیپهای علف گندمی بر اساس صفات مورفولوژیکی.. 60
4-1-1- تجزیه واریانس و مقایسه میانگینها: 60
4-1-2- تجزیه خوشهای ژنوتیپهای مورد مطالعه از نظر صفات مورفولوژیک… 76
4-1-3- تجزیه به مؤلفههای اصلی.. 77
2-3- پلی مورفیسم. 82
2-4- الگوی تنوع. 83
2-4- الگوی تمایز و تجزیه خوشهای.. 86
فرم در حال بارگذاری ...
[چهارشنبه 1399-10-10] [ 10:20:00 ب.ظ ]
|