پایان نامه ارشد رشته کشاورزی : مطالعه همبستگی عناصر غذایی مهم خاک با میزان جمعیت |
![]() |
1-3- سطح زیر کشت و تولید چای در جهان و ایران……………………………………………………………
4
1-4- گیاهشناسی چای و جایگاه آن در علوم باغبانی……………………………………………………………..
7
1-5- تهیه و تولید چای (صنعت چای) ………………………………………………………………………………
8
1-6- ارزش غذایی و دارویی چای……………………………………………………………………………………..
8
1-7- اهمیت نماتدهای انگل گیاهی بهویژه نماتدهای مولد زخم ریشه…………………………………..
9
1-8- مشخصات جنس 1936 Pratylenchus Filipjev,. ………………………………………………………
10
1-9- نماتد مولد زخم ریشه چای (Tea root lesion nematode) ………………………………………….
11
1-9-1- مشخصات گونه Pratylenchus loosi Loof, 1960…………………………………………………
11
1-9-2- دامنه میزبانی نماتد مولد زخم ریشه چای (P. loosi) ……………………………………………….
13
1-9-3- علائم آلودگی نماتد مولد زخم ریشه چای (P. loosi) ……………………………………………..
14
1-9-4- انتشار و بقای نماتد مولد زخم ریشه چای در خاک………………………………………………….
16
1-9-5- زیستشناسی نماتد مولد زخم ریشه چای………………………………………………………………
16
1-9-6- همبستگی دما و رطوبت با دینامیک جمعیت نماتد مولد زخم ریشه چای…………………….
17
1-9-7- راهكارهای مدیریت مبارزه با نماتد مولد زخم ریشه چای…………………………………………
19
1-10- میزان برداشت عناصر غذایی توسط گیاه چای…………………………………………………………….
20
1-11- عناصر غذایی و اهمیت آن در چای …………………………………………………………………………
20
1-12- نقش جداگانه هر یک از عناصر غذایی………………………………………………………………….
23
1-12-1- نیتروژن……………………………………………………………………………………………………………
23
1-12-2- پتاسیم………………………………………………………………………………………………………………
23
1-12-3- فسفر……………………………………………………………………………………………………………
23
1-13- تعریف مسأله و بیان اهداف اصلی تحقیق………………………………………………………………….
24
فصل دوم: ی بر مطالعات انجام شده
2-1- تحقیقات صورت گرفته در زمینه ارتباط نماتدها با عناصر غذایی …………………………………..
26
2-2- مطالعات انجام شده روی نماتد مولد زخم ریشه چای…………………………………………………..
29
2-2-1- مطالعات انجام شده در دنیا……………………………………………………………………………………
29
2-2-1-1- روشهای زراعی موثر در کنترل نماتد مولد زخم ریشه چای…………………………………
30
2-2-1-2- انتخاب ارقام متحمل و مقاوم ……………………………………………………………………………
31
2-2-1-3- روشهای شیمیایی موثر در کنترل نماتد مولد زخم ریشه چای………………………………
31
2-2-1-4- همبستگی بافت، pH و درصد ماده آلی خاک با جمعیت نماتد مولد زخم ریشه چای
31
2-2-1-5- همبستگی عناصر غذایی با جمعیت نماتد مولد زخم ریشه چای…………………………….
32
2-2-2- مطالعات انجام شده در ایران………………………………………………………………………………….
32
فصل سوم: مواد و روشها
3-1- نمونهبرداری برای بررسی میزان جمعیت نماتد مولد زخم ریشه چای و انجام آزمون خاک..
36
3-2- استخراج نماتد مولد زخم ریشه چای (از خاک و ریشه) ………………………………………………
39
3-2-1- استخراج نماتد از خاک…………………………………………………………………………………………
40
3-2-2- استخراج نماتد از ریشه گیاه…………………………………………………………………………………..
40
3-3- شمارش میزان جمعیت نماتد مولد زخم ریشه چای (در خاک و ریشه)…………………………..
41
3-4- انجام آزمون خاک (اندازهگیری عناصر نیتروژن، فسفر و پتاسیم) ……………………………………
43
3-4-1- اندازهگیری ازت كل در خاک………………………………………………………………………………..
43
3-4-2- اندازهگیری فسفر قابل جذب در خاک…………………………………………………………………….
44
3-4-3- اندازهگیری پتاسیم قابل جذب در خاك…………………………………………………………………..
44
3-5- آنالیز دادهها……………………………………………………………………………………………………………..
45
فصل چهارم: نتایج
4-1- میزان آلودگی و فراوانی نماتد مولد زخم ریشه چای در مناطق نمونهبرداری شده…………..
46
4-2- نتایج همبستگی جمعیت نماتد با ازت کل خاک……………………………………………………
49
4-3- نتایج همبستگی جمعیت نماتد با فسفر خاک…………………………………………………….
54
4-4- نتایج همبستگی جمعیت نماتد با پتاسیم خاک………………………………………………………..
60
فصل پنجم: بحث و نتیجهگیری
نتیجهگیری……………………………………………………………………………………………………………………….
69
فرم در حال بارگذاری ...
[چهارشنبه 1399-10-10] [ 11:07:00 ب.ظ ]
|