1-3- سطح زیر کشت و تولید چای در جهان و ایران……………………………………………………………

 

 

4

 

 

 

1-4- گیاه‌شناسی چای و جایگاه آن در علوم باغبانی……………………………………………………………..

 

 

7

 

 

 

1-5- تهیه و تولید چای (صنعت چای) ………………………………………………………………………………

 

 

8

 

 

 

1-6- ارزش غذایی و دارویی چای……………………………………………………………………………………..

 

 

8

 

 

 

1-7- اهمیت نماتدهای انگل گیاهی به‌ویژه نماتدهای مولد زخم ریشه…………………………………..

 

 

9

 

 

 

1-8- مشخصات جنس 1936 Pratylenchus Filipjev,. ………………………………………………………

 

 

10

 

 

 

1-9- نماتد مولد زخم ریشه چای (Tea root lesion nematode) ………………………………………….

 

 

11

 

 

 

1-9-1- مشخصات گونه Pratylenchus loosi Loof, 1960…………………………………………………

 

 

11

 

 

 

1-9-2- دامنه میزبانی نماتد مولد زخم ریشه چای (P. loosi) ……………………………………………….

 

 

13

 

 

 

1-9-3- علائم آلودگی نماتد مولد زخم ریشه چای (P. loosi) ……………………………………………..

 

 

14

 

 

 

1-9-4- انتشار و بقای نماتد مولد زخم ریشه چای در خاک………………………………………………….

 

 

16

 

 

 

1-9-5- زیست‌شناسی نماتد مولد زخم ریشه چای………………………………………………………………

 

 

16

 

 

 

1-9-6- همبستگی دما و رطوبت با دینامیک جمعیت نماتد مولد زخم ریشه چای…………………….

 

 

17

 

 

 

1-9-7- راهكارهای مدیریت مبارزه با نماتد مولد زخم ریشه چای…………………………………………

 

 

19

 

 

 

1-10- میزان برداشت عناصر غذایی توسط گیاه چای…………………………………………………………….

 

 

20

 

 

 

پایان نامه و مقاله

 

1-11- عناصر غذایی و اهمیت آن در چای …………………………………………………………………………

 

 

20

 

 

 

1-12- نقش جداگانه هر یک از عناصر غذایی………………………………………………………………….

 

 

23

 

 

 

1-12-1- نیتروژن……………………………………………………………………………………………………………

 

 

23

 

 

 

1-12-2- پتاسیم………………………………………………………………………………………………………………

 

 

23

 

 

 

1-12-3- فسفر……………………………………………………………………………………………………………

 

 

23

 

 

 

1-13- تعریف مسأله و بیان اهداف اصلی تحقیق………………………………………………………………….

 

 

24

 

 

 

فصل دوم: ی بر مطالعات انجام شده

 

 

 

 

 

 

2-1- تحقیقات صورت گرفته در زمینه‌ ارتباط نماتدها با عناصر غذایی …………………………………..

 

 

26

 

 

 

2-2- مطالعات انجام شده روی نماتد مولد زخم ریشه چای…………………………………………………..

 

 

29

 

 

 

2-2-1- مطالعات انجام شده در دنیا……………………………………………………………………………………

 

 

29

 

 

 

2-2-1-1- روش‌های زراعی موثر در کنترل نماتد مولد زخم ریشه چای…………………………………

 

 

30

 

 

 

2-2-1-2- انتخاب ارقام متحمل و مقاوم ……………………………………………………………………………

 

 

31

 

 

 

2-2-1-3- روش‌های شیمیایی موثر در کنترل نماتد مولد زخم ریشه چای………………………………

 

 

31

 

 

 

2-2-1-4- همبستگی بافت، pH و درصد ماده آلی خاک با جمعیت نماتد مولد زخم ریشه چای

 

 

31

 

 

 

2-2-1-5- همبستگی عناصر غذایی با جمعیت نماتد مولد زخم ریشه چای…………………………….

 

 

32

 

 

 

2-2-2- مطالعات انجام شده در ایران………………………………………………………………………………….

 

 

32

 

 

 

فصل سوم: مواد و روش‌ها

 

 

 

 

 

 

3-1- نمونه‌برداری برای بررسی میزان جمعیت نماتد مولد زخم ریشه چای و انجام آزمون خاک..

 

 

36

 

 

 

3-2- استخراج نماتد مولد زخم ریشه چای (از خاک و ریشه) ………………………………………………

 

 

39

 

 

 

3-2-1- استخراج نماتد از خاک…………………………………………………………………………………………

 

 

40

 

 

 

3-2-2- استخراج نماتد از ریشه گیاه…………………………………………………………………………………..

 

 

40

 

 

 

3-3- شمارش میزان جمعیت نماتد مولد زخم ریشه چای (در خاک و ریشه)…………………………..

 

 

41

 

 

 

3-4- انجام آزمون‌ خاک (اندازه‌گیری عناصر نیتروژن، فسفر و پتاسیم) ……………………………………

 

 

43

 

 

 

3-4-1- اندازه‌گیری ازت كل در خاک………………………………………………………………………………..

 

 

43

 

 

 

3-4-2- اندازه‌گیری فسفر قابل جذب در خاک…………………………………………………………………….

 

 

44

 

 

 

3-4-3- اندازه‌گیری پتاسیم قابل جذب در خاك…………………………………………………………………..

 

 

44

 

 

 

3-5- آنالیز داده‌ها……………………………………………………………………………………………………………..

 

 

45

 

 

 

فصل چهارم: نتایج

 

 

 

 

 

 

4-1- میزان آلودگی و فراوانی نماتد مولد زخم ریشه چای در مناطق نمونه‌برداری شده…………..

 

 

46

 

 

 

4-2- نتایج همبستگی جمعیت نماتد با ازت کل خاک……………………………………………………

 

 

49

 

 

 

4-3- نتایج همبستگی جمعیت نماتد با فسفر خاک…………………………………………………….

 

 

54

 

 

 

4-4- نتایج همبستگی جمعیت نماتد با پتاسیم خاک………………………………………………………..

 

 

60

 

 

 

فصل پنجم: بحث و نتیجه‌گیری

 

 

 

 

 

 

نتیجه‌گیری……………………………………………………………………………………………………………………….

 

 

69

 

 

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...