1-5-1-9- تانن ها: 16

 

 

1-5-2- عملکرد و نقش متابولیت های ثانویه: 17

 

 

1-6- معرفی برخی از باکتری های بیماری زای انسانی: 18

 

 

1-6-1- Escherichia coli : 18

 

 

1-6-2- Staphylococcus aureus : 19

 

 

1-6-3- Staphylococcus epidermidis : 19

 

 

1-6-4- Bacillus cereus : 19

 

 

1-6-5- Candida albicans : 20

 

 

 

 

 

فصل دوم: مروری بر پژوهش ها

 

 

2-1- مروری بر پژوهش های انجام شده روی مواد موثره گونه های مختلف مرزه: 21

 

 

2-2- مروری بر پژوهش های انجام شده روی خاصیت ضدمیکروبی گونه‎های مختلف مرزه: 22

 

 

 

 

 

فصل سوم: مواد و روش ها

 

 

1-3- مواد گیاهی:……………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 27

 

 

3-2- استخراج اسانسگیاه مرزهخوزستانی و مرزه رشینگری: 27

 

 

3-3- آنالیز ترکیبات اسانس گیاه مرزه خوزستانی و مرزه رشینگری با استفاده از دستگاهGC/MS: 27

 

 

3-4- خالص سازی میکروب هاو نگهداری آن ها: 29

 

 

3-5- اسامی میکروارگانیزم های مورد آزمایش: 29

 

 

3-6- تعیین قطر هاله عدم رشد برای مقادیر حداقل غلظت بازدارندگی و حداقل غلظت کشندگی میکروارگانیزم ها : 30

 

 

3-7- تعیین حداقل غلظت بازدارندگی و حداقل غلظت کشندگی میکروارگانیزم ها به روش میکروبراث دایلویشن: 32

 

 

3-8- تجزیه و تحلیل آماری: 32

 

 

 

 

 

فصل چهارم: آنالیز و نتایج

 

 

4-1- ترکیبات تشکیل دهنده اسانس گیاه مرزه خوزستانی: 34

 

 

4-2- ترکیبات تشکیل دهنده اسانس گیاه مرزه رشینگری: 37

 

 

4-3- فعالیت ضدمیکروبی اسانس گیاه مرزه خوزستانی: 40

 

 

4-4- مقایسه میکروارگانیزم هابر مبنای قطرهاله عدم رشد تحت تاثیر اسانس گیاه مرزه خوزستانی: 40

 

 

4-5- تجزیه واریانس آخرین غلظت اسانس گیاه مرزه خوزستانی در روش میکروبراث دایلویشن: 43

 

 

. 4-6- حداقل غلظت بازدارندگی(MIC ) و حداقل غلظت کشندگی باکتری(MBC ) اسانس گیاه مرزه خوزستانی در روش میکروبراث دایلویشن: 43

 

 

4-7- فعالیت ضدمیکروبی اسانس گیاه مرزه رشینگری: 44

 

 

4-8- مقایسه میکروارگانیزم هابر مبنای قطرهاله عدم رشد تحت تاثیر اسانس گیاه مرزه رشینگری: 45

 

 

4-9- تجزیه واریانس آخرین غلظت اسانس گیاه مرزه رشینگری در روش میکروبراث دایلویشن: 48

 

 

4-10- حداقل غلظت بازدارندگی(MIC ) و حداقل غلظت کشندگی باکتری(MBC ) اسانس گیاه مرزه رشینگری در روش میکروبراث دایلویشن: 48

 

 

 

 

مقالات و پایان نامه ارشد

 

 

فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری

 

 

5-1- ترکیبات تشکیل دهنده اسانس گیاه مرزه خوزستانی و مرزه رشینگری: 50

 

 

5-2- خاصیت ضدمیکروبی اسانس گیاه مرزه خوزستانی و مرزه رشینگری: 55

 

 

 

 

 

نتیجه گیری: 60

 

 

پیشنهادات: 60

 

 

منابع: 88

 

 

فهرست شکل ها

 

 

 

 

 

فصل سوم:

 

 

3-1- گیاه دارویی مرزه خوزستانی: 28

 

 

3-2- گیاه دارویی مرزه رشینگری: 28

 

 

3-3- دستگاه کروماتوگرافی گازی متصل به طیف سنج جرمی مورد استفاده در آزمایش: 31

 

 

3-4- دستگاه اسپکتروفتومتر مورد استفاده در آزمایش: 31

 

 

3-5- نمونه ای از قطر هاله عدم رشد برای مقدار MIC اسانس گیاه مرزه خوزستانی روی باکتری Escherichia coli مورد پژوهش: 33

 

 

3-6- حداقل غلظت بازدارندگی رشد اسانس گیاه مرزه خوزستانی و مرزه رشینگری روی باکتری Staphylococcus aureus: 33

 

 

 

 

 

فصل چهارم:

 

 

 

 

 

4-1- کروماتوگرام ترکیبات تشکیل دهنده اسانس گیاه مرزه خوزستانی مورد آزمایش: 34

 

 

4-2- کروماتوگرام ترکیبات تشکیل دهنده اسانس گیاه مرزه رشینگری مورد آزمایش: 37

 

 

 

 

 

فصل پنجم:

 

 

5-1- دیواره ی سلولی باکتری های گرم مثبت و گرم منفی: 57

 

 

 

 

 

فهرست نمودار ها

 

 

فصل چهارم:

 

 

4-1- مقایسه میکروارگانیزم ها بر مبنای قطرهاله عدم رشد تحت تاثیر اسانس گیاه مرزه خوزستانی: 41

 

 

4-2- مقایسه میکروارگانیزم ها بر مبنای قطرهاله عدم رشد تحت تاثیر اسانس گیاه مرزه رشینگری: 46

 

 

فهرست جدول ها

 

 

فصل سوم:

 

 

3-1- اسامی میکروارگانیزم های مورد آزمایش: 29

 

 

فصل چهارم:

 

 

4-1- ترکیبات تشکیل دهنده اسانس گیاه مرزه خوزستانی: 35

 

 

4-2- ترکیبات تشکیل دهنده اسانس گیاه مرزه رشینگری: 38

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...