باکتری­های مزوفیل………………………………………………………. 17

 

    • ترموفیل معتدل (moderate thermophile)………………………….. 23

 

  • ترموفیل مطلق (extreme thermophile)…………………………….. 24

 

  • تقسیم بندی باکتری­های براساس خودکفایی غذایی……………………….. 26

 

  • سازگار كردن باكتری با محیط بیولیچینگ (آداپتاسیون) …………………. 28

 

  • عوامل موثر در فروشویی میكروبی……………………………………………… 29

     

      • عوامل فیزیولوژیكی محیط فروشویی………………………………… 29

     

      • پتانسیل اكسیداسیون احیا ………………………………………………. 32

     

      • اسیدیته محیط……………………………………………………………. 32

     

      • تركیبات ممانعت كننده………………………………………………… 33

     

      • دما…………………………………………………………………………. 34

     

      • نوع کانه…………………………………………………………………… 35

     

    • اندازه ذرات………………………………………………………………. 36

 

  • مدل­های انحلال باكتریایی کانه­های سولفیدی……………………………….. 37

     

      • مکانیسم مستقیم………………………………………………………….. 37

     

    • مکانیزم غیر مستقیم……………………………………………………… 38

 

  • انحلال بیولوژیکی کانی­های سولفیدی مس……………………………….. 39

     

      • انحلال بیولوژیکی کالکوپیریت…………………………………….. 39

     

      • انحلال بیولوژیکی کالکوسیت……………………………………….. 40

     

      • انحلال بیولوژیکی کوولیت………………………………………….. 40

     

    • انحلال بیولوژیکی پیریت …………………………………………….. 41

 

  • روش­های مختلف فروشویی میکروبی در مقیاس صنعتی………………… 41

     

      • فروشویی توده ای (Dump Leaching)…………………………… 41

     

      • فروشویی كپه ای (Heap Leaching) …………………………….. 42

     

      • فروشویی در محل (In Situ Leaching) …………………………. 42

     

      • فروشویی در تانك همزن دار (Tank Leaching)……………… 43

     

    • فروشویی حوضچه ای (Vat Leaching)…………………………. 43

 

  • طراحی آماری آزمایش­ها (DOE)…………………………………………… 45

 

  • روش سطح پاسخ (RSM)…………………………………………………………………………… 47

 

فصل سوم: مواد و روش تحقیق

 

 

    • دستورالعمل تهیه نمونه معرف از دامپ‌های موجود………………………………. 49

 

    • شناسایی و تعیین خواص خردایشی و مطالعات فرآوری مقدماتی……………… 56

 

  • آزمایشات فروشویی میكروبی در مقیاس آزمایشگاهی …………………………. 58

     

      • آزمایش بطری غلتان…………………………………………………………. 58

     

  •  

      • پایان نامه

      •  

        ظروف لرزان (Shaking Flask)…………………………………………… 59

     

    • آزمایش­های ستون…………………………………………………………….. 61

 

فصل چهارم: ارائه نتایج و تحلیل یافته ها

 

 

    • نتایج حاصل از آنالیز ابعادی…………………………………………………………. 66

 

    • نتایج حاصل از آنالیزهای شیمیایی و کانی شناسی………………………………. 67

       

        • آنالیز مینرالوژی و مطالعات میکروسکپی نمونه سرباره………………… 67

       

      • آنالیز شیمیایی……………………………………………………………………… 67

 

    • آزمایش­های ظروف لرزان…………………………………………………………….. 68

       

        • طرح و نتایج آزمایش ظروف لرزان باکتری­های مزوفیل……………….. 68

       

        • بررسی تغییرات pH ، Eh و درصد بازیابی نسبت به زمان……………… 72

       

        • طرح و نتایج آزمایش ظروف لرزان باکتری­های ترموفیل معتدل……… 75

       

      • بررسی تغییرات pH ، Eh و درصد بازیابی نسبت به زمان……………… 78

 

    • نتایج آنالیز بطری غلتان………………………………………………………………… 81

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...