دانلود پایان نامه ارشد : برآورد ضریب زبری مانینگ دررودخانه ها |
در این فصل رودخانه مورد مطالعه معرفی شده و با استفاده از اطلاعات گردآوری شده، بازههای مورد مطالعه از این رودخانه به زیربازههای مختلف تقسیم شده و به تشریح روشهای مهم و مورد استفاده در این تحقیق پرداخته خواهد شد. در ادامه توضیح داده میشود که چگونه به کمک نرمافزار Hec-Ras، و استفاده از روش آماری جذر میانگین مجموع مربع خطاها (RMSE)، مناسبترین ضریب زبری مانینگ محاسبه خواهد شد. همچنین روشهای تجربی پیشنهادی جهت محاسبه این ضریب در رودخانه فهلیان ارائه خواهد شد .
- فصل چهارم: نتایج و بحث
در این فصل پس از ارائۀ نتایج، شکلها و نمودارهای حاصل از محاسبۀ ضریب زبری مانینگ به روشهای مختلف برای رودخانه مورد مطالعه و مقایسۀ نتایج حاصل از آنها با آمار واقعی موجود، نکات قوّت و ضعف هر کدام از روشها بیان و بهترین روش انتخاب و سرانجام روش یا روشهایی بهعنوان روشهای بهینه در محاسبۀ ضریب زبری مانینگ در این رودخانه پیشنهاد میشود.
- فصل پنجم: نتیجهگیری و پیشنهادها
در این فصل نتایج کلی حاصل شده از تحقیق بههمراه پیشنهاداتی برای سایر پژوهشگران ارائه خواهند شد.
2- پیش زمینه و سابقۀ پژوهش
2-1- مقدمه
ضریب زبری هیدرولیكی رودخانه كه در فصل حاضر به اختصار تحت عنوان ضریب زبری بهكار رفته است به درجۀ مقاومت در مقابل جریان گفته میشود. بعد و واحد ضریب زبری به نوع رابطۀ جریان بستگی دارد.
در این فصل به معرفی انواع ضرایب زبری متداول، از جمله ضریب زبری مانینگ در رودخانهها، که پرکاربردتر از دیگر روشها در تخمین ضریب زبری است پرداخته میشود و دستهبندیهای موجود در این زمینه ارائه خواهد شد. انتخاب روش مناسب برآورد ضریب زبری مانینگ از بین روشهای مختلف، بخش بعدی این فصل میباشد. در ادامه به معرفی خصوصیات نرمافزار Hec-Ras که مهمترین نرمافزار مورد استفاده در این تحقیق است، در حد مورد نیاز، پرداخته خواهد شد. پس از آن پارامترها و اصطلاحات بکار رفته در روشهای مختلف در حد کفایت توضیح داده میشوند. سپس در ادامۀ فصل به مرور برخی از مهمترین منابع موجود در زمینۀ روشهای تخمین ضریب زبری مانینگ پرداخته میشود. در این مرحله سعی میشود نتایج بهدست آمده از هر پژوهش در حد لزوم مورد بررسی قرار گیرد.
فرم در حال بارگذاری ...
[چهارشنبه 1399-10-10] [ 07:49:00 ق.ظ ]
|