7-1رنگیزه های گیاهی.. 15

 

8-1جوانه زنی.. 18

 

1-8-1 عوامل درونی موثر بر جوانه زنی.. 18

 

11-1اهداف مشخص تحقیق.. 21

 

12-1سؤالات تحقیق.. 21

 

13-1فرضیه‏های تحقیق.. 22

 

14-1تعریف واژه‏ها و اصطلاحات فنی و تخصصی.. 22

 

بر تحقیقات انجام شده 24

 

1-2پیشینه ی تحقیق   24

 

فصل سوم: مواد و روشها 32

 

1-3شرح مطالعه. 32

 

2-3 مواد و وسایل مورد استفاده در این پروژه ی تحقیقاتی.. 33

 

2-3-1 ابزار 33

 

2-2-3 مواد 34

 

1-2-3 توضیحی مختصر درمورد مواد و وسایل مورداستفاده 34

 

3-3 تهیه ی بذور 35

 

4-3 استریل کردن تمام ابزار و محیط کار 35

 

5-3 تهیه ی مواد شیمیایی و مقادیر مورد نظر آنها 35

 

6-3 تهیه ی محلول ها 35

 

7-3 ضدعفونی و شستشوی بذور 37

 

8-3 ضدعفونی پتری دیش ها 37

 

شکل 4-3پتری دیش های حاوی بذور و محلول. 38

 

9-3 کاشت بذور 38

 

10-3 آبیاری و جوانه زنی بذور 38

 

11-3 اجرای آزمایش در مرحله ی گیاهچه ای.. 39

 

12-3 اندازه گیری طول ساقه چه و ریشه چه. 40

 

13-3 اندازه گیری رنگیزه های فتوسنتزی.. 41

 

فصل چهارم: نتایج  43

 

1-4 نتایج بادرنجبویه. 44

 

1-1-4جوانه زنی.. 44

 

2-1-4 طول ریشه چه. 45

 

3-1-4 طول ساقه چه. 46

 

4-1-4 کلروفیل a. 47

 

5-1-4 کلروفیل b. 48

 

6-1-4 کاروتنوئیدها 49

 

2-4 نتایج نعناع فلفلی.. 50

 

1-2-4 جوانه زنی.. 51

 

2-2-4 طول ریشه چه. 51

 

3-2-4 طول ساقه چه. 52

 

4-2-4 کلروفیل a. 53

 

5-2-4 کلروفیل b. 54

 

6-2-4 کاروتنوئیدها 55

 

3-4 نتایج سنبل الطیب.. 57

 

1-3-4 جوانه زنی.. 57

 

2-3-4 طول ریشه چه. 58

 

3-3-4 طول ساقه چه. 59

 

4-3-4 کلروفیل a. 60

 

5-3-4 کلروفیل b. 61

 

6-3-4 کاروتنوئیدها 62

 

فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری   64

 

1-5 بحث.. 64

 

2-5 نتایج بادرنجبویه. 66

 

1-2-5 جوانه زنی.. 66

پایان نامه

 

 

2-2-5 طول ریشه چه. 67

 

3-2-5 طول ساقه چه. 68

 

4-2-5 کلروفیل a و b. 69

 

5-2-5 کاروتنوئیدها 69

 

3-5 نتایج نعناع فلفلی.. 71

 

1-3-5 جوانه زنی.. 71

 

2-3-5 طول ریشه چه. 71

 

3-3-5 طول ساقه چه. 72

 

4-3-5 کلروفیل a و b. 72

 

5-3-5 کاروتنوئیدها 73

 

4-5 نتایج سنبل الطیب.. 75

 

1-4-5 جوانه زنی.. 75

 

2-4-5 طول ریشه چه. 76

 

3-4-5 طول ساقه چه. 76

 

4-4-5 کلروفیل a و b. 77

 

5-4-5 کاروتنوئیدها 77

 

5-5 نتیجه گیری.. 78

 

پیشنهادات. 80

 

منابع  أ‌

 

 

 

 

 

 

 

فهرست جدول

 

جدول 1-3 ابزار مورد استفاده در تحقیق                                                                     33

 

جدول 2-3 مواد مورد استفاده در تحقیق                                                                     34

 

جدول 1-4آنالیز نتایج بادرنجبویه                                                                                                  44

 

جدول 2-4 آنالیز نتایج نعناع فلفلی                                                                          50

 

جدول 3-4 آنالیز نتایج سنبل الطیب                                                                          57

 

 

 

 

 

فهرست شکل ها و تصاویر

 

 

 

شکل 1-3دستگاه اولتراسونیک                                                                                                        36

 

شکل 2-3ستگاه اولتراسونیک و حل کردن نانوذرات تیتانیوم دی اکسید در آب                                           36

 

شکل 3-3دستگاه اولتراسونیک و حل کردن  تیتانیوم دی اکسید در آب                                                     37

 

شکل 4-3پتری دیش های حاوی بذور و محلول                                                                                  38

 

شکل 5-3 جوانه زنی بذور                                                                                                             39

 

شکل 6-3 کشت گلدانی                                                                                                                40

 

شکل 7-3 اندازه گیری طول ریشه چه و ساقه چه                                                                                41

 

شکل 8-3 اندازه گیری رنگیزه های فتوسنتزی                                                                                     42

 

 

 

فهرست نمودارها

 

نمودار1-4- اثر تیتانیوم و نانوذره ی تیتانیوم دی اکسید دی اکسید بر جوانه زنی بادرنجبویه                             45

 

نمودار2-4- اثر تیتانیوم دی اکسید و نانوذره ی تیتانیوم دی اکسید بر طول ریشه چه ی بادرنجبویه                     46      نمودار3-4- اثرتیتانیوم دی اکسید و  نانوذره ی تیتانیوم دی اکسید بر طول ساقه چه ی بادرنجبویه                            47

 

نمودار4-4- اثر تیتانیوم دی اکسید و نانوذره ی تیتانیوم دی اکسید بر کلروفیل a بادرنجبویه                            48

 

نمودار5-4- اثر تیتانیوم دی اکسید  و نانوذره ی تیتانیوم دی اکسید بر کلروفیل b بادرنجبویه                             49

 

نمودار6-4- اثر تیتانیوم دی اکسید و نانوذره ی تیتانیوم دی اکسید بر کاروتنوئید بادرنجبویه                             50

 

نمودار7-4- اثر تیتانیوم دی اکسید و نانوذره ی تیتانیوم دی اکسید بر جوانه زنی نعناع فلفلی                              51

 

نمودار8-4- اثر تیتانیوم دی اکسید و نانوذره ی تیتانیوم دی اکسید بر طول ریشه چه ی نعناع فلفلی                  52

 

نمودار9-4-  اثر تیتانیوم دی اکسید‌ونانوذره ی تیتانیوم دی اکسیدبرطول ساقه چه‌ی نعناع فلفلی                          53

 

نمودار10-4- اثر تیتانیوم دی اکسید و نانوذره ی تیتانیوم دی اکسید بر کلروفیل a نعناع فلفلی                         54

 

نمودار11-4- اثر تیتانیوم دی اکسید و نانوذره ی تیتانیوم دی اکسید بر کلروفیل b نعناع فلفلی                         55

 

نمودار12-4- اثر تیتانیوم دی اکسید و نانوذره ی تیتانیوم دی اکسید بر کاروتنوئید نعناع فلفلی                         56

 

نمودار13-4- اثر تیتانیوم دی اکسید و نانوذره ی تیتانیوم دی اکسید بر جوانه زنی سنبل الطیب                         58

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...