دانلود پایان نامه : بررسی اثر تیتانیوم دی اکسید و نانوذرات تیتانیوم دی اکسید بر جوانه زنی، رشد … |
7-1رنگیزه های گیاهی.. 15
8-1جوانه زنی.. 18
1-8-1 عوامل درونی موثر بر جوانه زنی.. 18
11-1اهداف مشخص تحقیق.. 21
12-1سؤالات تحقیق.. 21
13-1فرضیههای تحقیق.. 22
14-1تعریف واژهها و اصطلاحات فنی و تخصصی.. 22
بر تحقیقات انجام شده 24
1-2پیشینه ی تحقیق 24
فصل سوم: مواد و روشها 32
1-3شرح مطالعه. 32
2-3 مواد و وسایل مورد استفاده در این پروژه ی تحقیقاتی.. 33
2-3-1 ابزار 33
2-2-3 مواد 34
1-2-3 توضیحی مختصر درمورد مواد و وسایل مورداستفاده 34
3-3 تهیه ی بذور 35
4-3 استریل کردن تمام ابزار و محیط کار 35
5-3 تهیه ی مواد شیمیایی و مقادیر مورد نظر آنها 35
6-3 تهیه ی محلول ها 35
7-3 ضدعفونی و شستشوی بذور 37
8-3 ضدعفونی پتری دیش ها 37
شکل 4-3پتری دیش های حاوی بذور و محلول. 38
9-3 کاشت بذور 38
10-3 آبیاری و جوانه زنی بذور 38
11-3 اجرای آزمایش در مرحله ی گیاهچه ای.. 39
12-3 اندازه گیری طول ساقه چه و ریشه چه. 40
13-3 اندازه گیری رنگیزه های فتوسنتزی.. 41
فصل چهارم: نتایج 43
1-4 نتایج بادرنجبویه. 44
1-1-4جوانه زنی.. 44
2-1-4 طول ریشه چه. 45
3-1-4 طول ساقه چه. 46
4-1-4 کلروفیل a. 47
5-1-4 کلروفیل b. 48
6-1-4 کاروتنوئیدها 49
2-4 نتایج نعناع فلفلی.. 50
1-2-4 جوانه زنی.. 51
2-2-4 طول ریشه چه. 51
3-2-4 طول ساقه چه. 52
4-2-4 کلروفیل a. 53
5-2-4 کلروفیل b. 54
6-2-4 کاروتنوئیدها 55
3-4 نتایج سنبل الطیب.. 57
1-3-4 جوانه زنی.. 57
2-3-4 طول ریشه چه. 58
3-3-4 طول ساقه چه. 59
4-3-4 کلروفیل a. 60
5-3-4 کلروفیل b. 61
6-3-4 کاروتنوئیدها 62
فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری 64
1-5 بحث.. 64
2-5 نتایج بادرنجبویه. 66
1-2-5 جوانه زنی.. 66
2-2-5 طول ریشه چه. 67
3-2-5 طول ساقه چه. 68
4-2-5 کلروفیل a و b. 69
5-2-5 کاروتنوئیدها 69
3-5 نتایج نعناع فلفلی.. 71
1-3-5 جوانه زنی.. 71
2-3-5 طول ریشه چه. 71
3-3-5 طول ساقه چه. 72
4-3-5 کلروفیل a و b. 72
5-3-5 کاروتنوئیدها 73
4-5 نتایج سنبل الطیب.. 75
1-4-5 جوانه زنی.. 75
2-4-5 طول ریشه چه. 76
3-4-5 طول ساقه چه. 76
4-4-5 کلروفیل a و b. 77
5-4-5 کاروتنوئیدها 77
5-5 نتیجه گیری.. 78
پیشنهادات. 80
منابع أ
فهرست جدول
جدول 1-3 ابزار مورد استفاده در تحقیق 33
جدول 2-3 مواد مورد استفاده در تحقیق 34
جدول 1-4آنالیز نتایج بادرنجبویه 44
جدول 2-4 آنالیز نتایج نعناع فلفلی 50
جدول 3-4 آنالیز نتایج سنبل الطیب 57
فهرست شکل ها و تصاویر
شکل 1-3دستگاه اولتراسونیک 36
شکل 2-3ستگاه اولتراسونیک و حل کردن نانوذرات تیتانیوم دی اکسید در آب 36
شکل 3-3دستگاه اولتراسونیک و حل کردن تیتانیوم دی اکسید در آب 37
شکل 4-3پتری دیش های حاوی بذور و محلول 38
شکل 5-3 جوانه زنی بذور 39
شکل 6-3 کشت گلدانی 40
شکل 7-3 اندازه گیری طول ریشه چه و ساقه چه 41
شکل 8-3 اندازه گیری رنگیزه های فتوسنتزی 42
فهرست نمودارها
نمودار1-4- اثر تیتانیوم و نانوذره ی تیتانیوم دی اکسید دی اکسید بر جوانه زنی بادرنجبویه 45
نمودار2-4- اثر تیتانیوم دی اکسید و نانوذره ی تیتانیوم دی اکسید بر طول ریشه چه ی بادرنجبویه 46 نمودار3-4- اثرتیتانیوم دی اکسید و نانوذره ی تیتانیوم دی اکسید بر طول ساقه چه ی بادرنجبویه 47
نمودار4-4- اثر تیتانیوم دی اکسید و نانوذره ی تیتانیوم دی اکسید بر کلروفیل a بادرنجبویه 48
نمودار5-4- اثر تیتانیوم دی اکسید و نانوذره ی تیتانیوم دی اکسید بر کلروفیل b بادرنجبویه 49
نمودار6-4- اثر تیتانیوم دی اکسید و نانوذره ی تیتانیوم دی اکسید بر کاروتنوئید بادرنجبویه 50
نمودار7-4- اثر تیتانیوم دی اکسید و نانوذره ی تیتانیوم دی اکسید بر جوانه زنی نعناع فلفلی 51
نمودار8-4- اثر تیتانیوم دی اکسید و نانوذره ی تیتانیوم دی اکسید بر طول ریشه چه ی نعناع فلفلی 52
نمودار9-4- اثر تیتانیوم دی اکسیدونانوذره ی تیتانیوم دی اکسیدبرطول ساقه چهی نعناع فلفلی 53
نمودار10-4- اثر تیتانیوم دی اکسید و نانوذره ی تیتانیوم دی اکسید بر کلروفیل a نعناع فلفلی 54
نمودار11-4- اثر تیتانیوم دی اکسید و نانوذره ی تیتانیوم دی اکسید بر کلروفیل b نعناع فلفلی 55
نمودار12-4- اثر تیتانیوم دی اکسید و نانوذره ی تیتانیوم دی اکسید بر کاروتنوئید نعناع فلفلی 56
نمودار13-4- اثر تیتانیوم دی اکسید و نانوذره ی تیتانیوم دی اکسید بر جوانه زنی سنبل الطیب 58
فرم در حال بارگذاری ...
[چهارشنبه 1399-10-10] [ 05:09:00 ق.ظ ]
|