پایان نامه ارشد حقوق : بررسی مسئولیت مدنی تولید کنندگان مواد غذایی |
وعدههای غذایی.. 19
به دست آوردن غذا 20
تولید غذا 20
انواع غذاهای تولیدشده 21
تجارت غذا 21
میزان کافی غذا 21
سالم بودن غذا 22
حساسیت به غذا 22
عادات رژیم غذایی.. 23
گفتار سوم: تعریف مصرفکننده. 24
گفتار چهارم: تعریف عمدهفروش، خردهفروش…. 24
بند اول-عمدهفروش: 24
بند دوم- خردهفروش: 25
مبحث دوم: انواع مسئولیت… 25
بند 2: اقسام مسئولیت… 27
الف) مسئولیت اخلاقی.. 27
ب) مسئولیت حقوقی.. 27
1-مسئولیت مدنی.. 28
2-مسئولیت كیفری.. 29
مبحث سوم: مقایسه مسئولیت مدنی با سایر مسئولیتها. 30
گفتار اول: انواع مقایسه. 30
بند 1: مقایسه مسئولیت مدنی با مسئولیت اخلاقی.. 30
بند 2: مقایسه مسئولیت مدنی با مسئولیت كیفری.. 31
بند 3: مقایسه مسؤولیت مدنی با مسؤولیت اداری.. 32
گفتار دوم: مسئولیت قراردادی… 33
مسئولیت قراردادی.. 33
شرایط ایجاد مسئولیت قراردادی… 34
الف: وجود قرارداد. 34
ب: رابطه علیت بین خسارت و عدم اجرای قرارداد. 34
آثار عدم اجرای تعهد. 35
جبران خسارات قراردادی.. 35
گفتار سوم: مسئولیت غیر قراردادی… 36
بند اول: مبانی الزامات خارج از قرارداد. 37
الف- نظریهی تقصیر. 37
انتقادات واردشده بر نظریهی تقصیر. 38
ب- نظریهی ایجاد خطر. 38
انتقادات واردشده بر نظریهی ایجاد خطر. 39
ج- نظریههای مختلط.. 39
اسباب (موجبات یا منابع) الزامات خارج از قرارداد. 40
فصل دوم: 45
مسئولیت مدنی تولید کننده موادغذایی… 45
مبحث اول:ارکان و مسئولیت تولیدکننده مواد غذایی… 46
گفتار اول: فعل زیانبار 46
بند اول: دفاع مشروع. 47
بند دوم: امر آمر قانونی.. 48
اجبار و اكراه 48
گفتار دوم: لزوم وجود ضرر و شرایط آن.. 48
الف: اقسام ضرر 50
ب: شرایط ضرر قابل جبران.. 55
گفتار سوم: رابطه سببیت… 59
ب: موارد زوال رابطه سببیت… 61
مبحث دوم: مبنای مسئولیت مدنی تولیدکننده مواد غذایی… 68
گفتار اول:مبنای قراردادی مسئولیت تولیدکننده مواد غذایی… 68
بند اول: شرایط تحقق مسئولیت قراردادی.. 68
الف- وجود قرارداد. 69
ب) رابطه علیت بین خسارت و عدم اجرای قرارداد. 70
ب- نقض قرارداد. 70
جبران خسارات قراردادی.. 71
ج- ورود خسارت در اثر نقض تعهد یا تأخیر در اجرای قرارداد. 72
بند دوم: تضمین ایمنی محصول.. 72
ب: تضمین صریح.. 76
بند سوم: تضمین در برابر آخرین مصرفکننده 82
گفتار دوم:مسئولیت خارج از قرارداد. 87
بند اول: اصل نسبیت قراردادی.. 87
بند دوم: مسئولیت مبتنی بر تقصیر. 90
بند سوم: مسئولیت بر مبنای تسبیب… 93
بند چهارم: فرض علم تولیدکننده و توزیع كنندةموادغذایی نسبت به عیوب پنهانی و سوءنیت وی.. 94
بند پنجم: مسئولیت محض…. 96
الف:تعریف و انواع مسئولیت محض…. 100
مسؤولیت محض ساده 101
مسؤولیت محض با پذیرش دفاع تقصیر مشارکتی یا نسبی.. 103
ب:وضعیت قوه قاهره در اثبات مسئولیت… 104
فصل سوم: 107
قلمرو مسئولیت تولید کنندگان مواد غذایی و آثار آن.. 107
مبحث اول:قلمرو مسئولیت… 108
گفتار اول: عیب، شرایط و ارکان آن.. 108
بند اول: تعریف عیب… 108
بند دوم: شرایط عیب موجود مسولیت… 110
الف: مخفی بودن عیب… 110
ب: ورود ضرر در اثر عیب… 111
ج: زمان ایجاد عیب در مواد غذایی.. 112
د: ایمنی – خطر. 113
بند سوم: انواع عیب… 115
الف: عیب درروندتولید محصولات جدید. 115
1- ضابطه انتظار مصرفکننده 115
2- ضابطه سود- خطر: 116
3- ضابطه دوطرفه: 116
ب: عیب درروند تولید. 117
گفتار دوم: تعهد به آگاهسازی… 117
بند اول: راهنمایی و هشدار بهعنوان تعهدی قراردادی.. 120
بند دوم: راهنمایی و هشدار بهعنوان تعهدی غیر قراردادی.. 122
بند سوم: شیوهها و موارد هشدار 122
مبحث دوم:آثار مسئولیت تولیدکننده مواد غذایی… 124
گفتار اول:وضعیت شرط عدم مسئولیت… 124
بند اول: معایب و فواید شرط عدم مسئولیت… 125
معایب… 125
فرم در حال بارگذاری ...
[چهارشنبه 1399-10-10] [ 11:49:00 ب.ظ ]
|