وعده‌های غذایی.. 19

 

به دست آوردن غذا 20

 

تولید غذا 20

 

انواع غذاهای تولیدشده 21

 

تجارت غذا 21

 

میزان کافی غذا 21

 

سالم بودن غذا 22

 

حساسیت به غذا 22

 

عادات رژیم غذایی.. 23

 

گفتار سوم: تعریف مصرف‌کننده. 24

 

گفتار چهارم: تعریف عمده‌فروش، خرده‌فروش…. 24

 

بند اول-عمده‌فروش: 24

 

بند دوم- خرده‌فروش: 25

 

مبحث دوم: انواع مسئولیت… 25

 

بند 2: اقسام مسئولیت… 27

 

الف) مسئولیت اخلاقی.. 27

 

ب) مسئولیت حقوقی.. 27

 

1-مسئولیت مدنی.. 28

 

2-مسئولیت كیفری.. 29

 

مبحث سوم: مقایسه مسئولیت مدنی با سایر مسئولیت‌ها. 30

 

گفتار اول: انواع مقایسه. 30

 

بند 1: مقایسه مسئولیت مدنی با مسئولیت اخلاقی.. 30

 

بند 2: مقایسه مسئولیت مدنی با مسئولیت كیفری.. 31

 

بند 3: مقایسه مسؤولیت مدنی با مسؤولیت اداری.. 32

 

گفتار دوم: مسئولیت قراردادی… 33

 

مسئولیت قراردادی.. 33

 

شرایط ایجاد مسئولیت قراردادی… 34

 

الف: وجود قرارداد. 34

 

ب: رابطه علیت بین خسارت و عدم اجرای قرارداد. 34

 

آثار عدم اجرای تعهد. 35

 

جبران خسارات قراردادی.. 35

 

گفتار سوم: مسئولیت غیر قراردادی… 36

 

بند اول: مبانی الزامات خارج از قرار‌‌داد. 37

 

الف- نظریه‌ی تقصیر. 37

 

انتقادات واردشده بر نظریه‌ی تقصیر. 38

 

ب- نظریه‌ی ایجاد خطر. 38

 

انتقادات واردشده بر نظریه‌ی ایجاد خطر. 39

 

ج- نظریه‌های مختلط.. 39

 

اسباب (موجبات یا منابع) الزامات خارج از قرار‌داد. 40

 

فصل دوم: 45

 

مسئولیت مدنی تولید کننده موادغذایی… 45

 

مبحث اول:ارکان و مسئولیت تولیدکننده مواد غذایی… 46

 

گفتار اول: فعل زیان‌بار 46

 

بند اول: دفاع مشروع. 47

 

بند دوم: امر آمر قانونی.. 48

 

اجبار و اكراه 48

 

گفتار دوم: لزوم وجود ضرر و شرایط آن.. 48

 

الف: اقسام ضرر 50

 

ب: شرایط ضرر قابل جبران.. 55

 

گفتار سوم: رابطه سببیت… 59

 

ب: موارد زوال رابطه سببیت… 61

 

مبحث دوم: مبنای مسئولیت مدنی تولیدکننده مواد غذایی… 68

 

گفتار اول:مبنای قراردادی مسئولیت تولیدکننده مواد غذایی… 68

مقالات و پایان نامه ارشد

 

 

بند اول: شرایط تحقق مسئولیت قراردادی.. 68

 

الف- وجود قرارداد. 69

 

ب) رابطه علیت بین خسارت و عدم اجرای قرارداد. 70

 

ب- نقض قرارداد. 70

 

جبران خسارات قراردادی.. 71

 

ج- ورود خسارت در اثر نقض تعهد یا تأخیر در اجرای قرارداد. 72

 

بند دوم: تضمین ایمنی محصول.. 72

 

ب: تضمین صریح.. 76

 

بند سوم: تضمین در برابر آخرین مصرف‌کننده 82

 

گفتار دوم:مسئولیت خارج از قرارداد. 87

 

بند اول: اصل نسبیت قراردادی.. 87

 

بند دوم: مسئولیت مبتنی بر تقصیر. 90

 

بند سوم: مسئولیت بر مبنای تسبیب… 93

 

بند چهارم: فرض علم تولیدکننده و توزیع كنندة‌موادغذایی نسبت به عیوب پنهانی و سوءنیت وی.. 94

 

بند پنجم: مسئولیت محض…. 96

 

الف:تعریف و انواع مسئولیت محض…. 100

 

مسؤولیت محض ساده 101

 

مسؤولیت محض با پذیرش دفاع تقصیر مشارکتی یا نسبی.. 103

 

ب:وضعیت قوه قاهره در اثبات مسئولیت… 104

 

فصل سوم: 107

 

قلمرو مسئولیت تولید کنندگان مواد غذایی و آثار آن.. 107

 

مبحث اول:قلمرو مسئولیت… 108

 

گفتار اول: عیب، شرایط و ارکان آن.. 108

 

بند اول: تعریف عیب… 108

 

بند دوم: شرایط عیب موجود مسولیت… 110

 

الف: مخفی بودن عیب… 110

 

ب: ورود ضرر در اثر عیب… 111

 

ج: زمان ایجاد عیب در مواد غذایی.. 112

 

د: ایمنی – خطر. 113

 

بند سوم: انواع عیب… 115

 

الف: عیب درروندتولید محصولات جدید. 115

 

1- ضابطه انتظار مصرف‌کننده 115

 

2- ضابطه سود- خطر: 116

 

3- ضابطه دوطرفه: 116

 

ب: عیب درروند تولید. 117

 

گفتار دوم: تعهد به آگاه‌سازی… 117

 

بند اول: راهنمایی و هشدار به‌عنوان تعهدی قراردادی.. 120

 

بند دوم: راهنمایی و هشدار به‌عنوان تعهدی غیر قراردادی.. 122

 

بند سوم: شیوه‌ها و موارد هشدار 122

 

مبحث دوم:آثار مسئولیت تولیدکننده مواد غذایی… 124

 

گفتار اول:وضعیت شرط عدم مسئولیت… 124

 

بند اول: معایب و فواید شرط عدم مسئولیت… 125

 

معایب… 125

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...