2-2-1-3- بسته بندی جاذب رطوبت.. 14 2-2-1-4- بسته بندی منتشركننده اتانول. 14 2-2-1-5- بسته بندی منتشركننده / جاذب طعم. 14 2-2-1-6- بسته بندی آنتی اکسیدانی. 14 2-2-1-7- بسته بندی ضد میكروبی. 15 2-3- بسته بندی های ضد میکروبی.. 15 2-3-1- ویژگی های ترکیب ضد میکروب.. 16 2-4- فیلم و پوشش بسته بندی.. 17 2-4-1- کاربرد فیلم و پوشش های بسته بندی.. 17 2-4-2- ترکیب فیلم و پوشش های بسته بندی.. 17 2-5- پلیمرهای سنتزی.. 18 2-6- پلیمرهای زیست تخریب پذیر. 18 2-6-1- طبقه بندی پلیمرهای زیست تخریب پذیر. 20 2-6-2- مزایای پلیمرهای زیست تخریب پذیر. 21 2-6-3- پلی لاکتیک اسید. 22 2-6-3-1- خصوصیات پلی لاکتیک اسید. 23 2-6-3-2- محدودیت پلی لاکتیک اسید. 25 2-7- فناوری نانو. 25 2-7-1- نانو. 25 2-7-2- کاربرد فناوری نانو در صنعت بسته بندی مواد غذایی. 26 2-8- کامپوزیت، نانو کامپوزیت و بایو نانو کامپوزیت… 27 2-9- نقره 28 2-9-1- مکانیسم عملکرد نقره در برابر باکتری.. 29 2-10- اشرشیا کلی.. 31 2-10-1- بیماریزایی اشرشیا کلی. 31 مقالات و پایان نامه ارشد 2-10-2- عفونت های ناشی از اشرشیا کلی. 32 2-11- تهیه و آماده سازی فیلم. 33 2-12- فرآیندهای ساخت فیلم. 34 2-13- مروری بر تحقیقات انجام شده 35 فصل سوم : مواد و  روش ها 3-1- مواد شیمیایی.. 47 3-2- روش تهیه نانوکامپوزیت پلی لاکتیک اسید/ نقره 47 3-2-1- تهیه نانوکامپوزیت پلی لاکتیک اسید/ نقره با استفاده از کلوئید نانو نقره 48 3-2-2- تهیه نانوکامپوزیت پلی لاکتیک اسید/نقره با استفاده از پودر نانو نقره 49 3-3- آزمایشات.. 50 3-3-1- بررسی فعالیت ضد میکروبی فیلم نانوکامپوزیت پلی لاکتیک اسید/نقره 50 3-3-1-1- باکتری مورد استفاده و روش فعالسازی آن. 50 3-3-1-2- بررسی فعالیت ضد میکروبی. 50 3-3-2- طیف سنجی مادون قرمز با تبدیل فوریر ( FTIR) 52 3-3-3- آزﻣﻮن ﭘﺮاش ﭘﺮﺗﻮ اﻳﻜﺲ  (XRD) 52 3-4-تجزیه و تحلیل آماری.. 54 فصل چهارم : نتایج و بحث 4-1- آنالیز فعالیت ضد میکروبی فیلم نانوکامپوزیت پلی لاکتیک اسید/نقره 56 4-2- طیف سنجی مادون قرمز ( FTIR) 60 4-3- آنالیز آزﻣﻮن ﭘﺮاش ﭘﺮﺗﻮ اﻳﻜﺲ (XRD) 61 4-3-1- آزﻣﻮن ﭘﺮاش ﭘﺮﺗﻮ اﻳﻜﺲ نانو ذرات نقره 61

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...