دانلود پایان نامه:استفاده از کرم پرتار Perinereis nuntia در جیره غذایی مولدین میگوی سفید غربی Litopenaeus vannamei و بررسی … |
1-1 مقدمه
5
1-1-1 اهداف و فرضیات
5
1-1-2 جنبه نوآوری تحقیق
6
1-2 کلیات
6
1-2-1 پراكندگی میگوها و مناطق زیست
6
1-2-2 طبقه بندی میگوهای پنائیده
7
1-2-3 چرخه زندگی میگو
7
1-2-4 تخم ریزی
8
1-2-4-1 انکوباسیون تخم
8
1-2-5 مراحل لاروی
8
1-2-5-1 مرحله ناپلیوس
8
1-2-5-2 مرحله پروتوزوآ
9
1-2-5-3 مایسیس
9
1-2-5-4 مرحله پست لاروی (پس نوزادی)
9
1-2-5-5 سایر مراحل زندگی
10
1-2-6 دستگاه تولید مثل
10
1-2-7 اهمیت آبزی پروری
14
1-2-8 تکثیر و پرورش میگوهای خانواده پنائیده
17
1-2-8-1 تکثیر و پرورش میگوی وانامی (سفید غربی)
18
1-2-8-2 پرورش میگوی وانامیدر ایران
19
1-2-9 نیازهای آبزی پروری موفق (با تاکید بر اهمیت غذا)
21
1-2-10 غذای زنده در آبزی پروری
21
1-2-11 مروری بر کرم های پرتار و اهمیت آن ها
24
فصل دوم
24
مروری بر مطالعات پیشین
28
فصل سوم
28
مواد و روش ها
28 | 3-1 محل اجرای آزمایش |
28 | 3-2 طرح آزمایش |
29 | 3-3 وسایل، تجهیزات و مواد مورد استفاده |
29 | 3-3-1 وسایل آزمایشگاهی و اندازه گیری |
30 | 3-3-2 مواد شیمیایی |
30 | 3-4 مواد غذایی |
31 | 3-5 سایرتجهیزات و مواد مورد استفاده |
31 | 3-6 آماده سازی مخازن |
32 | 3-7 تامین و ضدعفونی آب مورد نیاز پرورش |
32 | 3-8 آبگیری مخازن و تنظیم فاکتورهای فیزیکوشیمیایی آب |
32 | 3-9 انتقال مولدین به مخازن |
33 | 3-10 غذادهی مولدین و رسیدگی جنسی |
35 | 3-11 تخم ریزی و انتقال لاروها |
35 | 3-12 شمارش و توزیع لاروها به مخازن |
36 | 3-13 عملیات پرورش، غذادهی و بررسی سلامت لاروها |
38 | 3-14 تعویض آب و خارج نمودن مواد زائد در مخازن لاروی |
39 | 3-15 تعیین شاخص های رشد و بازماندگی در لاروها |
40 | 3-16 نحوه انجام تست های استرس شوری، دما و فرمالین |
42 | 3-17 تجزیه و تحلیل آماری داده ها |
43 | فصل چهارم |
43 | نتایج |
43 | 4-1 شاخص های کیفی آب |
44 | 4-2 میانگین وزن اولیه مولدین |
44 | 4-3 مدت زمان لازم تا حصول به رسیدگی جنسی مولدین |
45 | 4-4 درصد مولدین ماده تخم ریزی کرده در مدت زمان 20 روز |
45 | 4-5 تعداد تخم تولیدی از مولدین |
46 | 4-6 بازماندگی لاروهای مرحله ناپلیوس |
46 | 4-7 بازماندگی لاروهای مرحله پست لارو |
46 | 4-8 طول کل و وزن ترپست لاروها در پایان دوره آزمایشی |
47 | 4-9 تست های استرس |
47 | 4-9-1 تست استرس شوری 50 قسمت در هزار |
48 | 4-9-2 تست استرس شوری 40 قسمت در هزار |
48 | 4-9-3 تست استرس شوری 20 قسمت در هزار |
48 | 4-9-4 تست استرس شوری 10 قسمت در هزار |
49 | 4-9-5 تست استرس دمای 50 درجه سانتی گراد |
49 | 4-9-6 تست استرس دمای 40 درجه سانتی گراد |
50 | 4-9-7 تست استرس دمای 20 درجه سانتی گراد |
50 | 4-9-8 تست استرس دمای 10 درجه سانتی گراد |
51 | 4-9-9 تست استرس فرمالین 100 قسمت در میلیون |
52 | فصل پنجم |
52 | بحث و نتیجه گیری |
59 | نتیجه گیری کلی |
60 | آزمون فرضیات |
61 | فصل ششم |
61 | پیشنهادات |
صفحه | فهرست جدول ها |
29 | جدول 3-1 تیمارهای غذایی مورد استفاده در طول دوره تغذیه مولدین میگویLitopenaeus vannameiبرای حصول به رسیدگی جنسی |
43 | جدول 4-1 میانگین دامنه تغییرات شاخص های کیفی آب در طول دوره تغذیه مولدین میگویLitopenaeus vannameiتا زمان حصول به رسیدگی جنسی |
43 | جدول 4-2 میانگین دامنه تغییرات پارامترهای کیفی آب در طول دوره پرورش لاروهای تولیدی از مولدین میگویLitopenaeus vannamei |
44 | جدول 4-3 میانگین وزن اولیه مولدین میگویLitopenaeus vannameiبر حسب گرم در هر تیمار آزمایشی |
45 | جدول 4-4 میانگین تعداد روزهای رسیدن به رسیدگی جنسی مولدین میگویLitopenaeus vannameiدر تیمارهای آزمایشی در یک دوره 20 روزه |
45 | جدول 4-5 درصد مولدین مادهLitopenaeus vannameiتخم ریزی کرده در هر تیمار آزمایشی در دوره 20 روزه |
45 | جدول 4-6 میانگین تعداد تخم تولیدی مولدین میگویLitopenaeus vannameiدر تیمارهای آزمایشی |
46 | جدول 4-7 میانگین تعداد لاروهای مرحله ناپلیوس تولیدی مولدین میگویLitopenaeus vannameiدر تیمارهای آزمایشی |
46 | جدول 4-8 میانگین تعداد پست لارو تولیدی از مولدین میگویLitopenaeus vannameiتحت تیمارهای آزمایشی |
47 | جدول 4-9 میانگین طول کل لاروها (میلی متر) در پایان دوره پرورش |
47 | جدول 4-10 میانگین وزن تر لاروها (میلی گرم) درپایان دوره پرورش |
47 | جدول 4-11 میانگین درصد بازماندگی لاروها در برابر استرس شوری 50 قسمت در هزار |
48 | جدول 4-12 میانگین درصد بازماندگی لاروها در برابر استرس شوری 40 قسمت در هزار |
48 | جدول 4-13 میانگین درصد بازماندگی لاروها در برابر استرس شوری 20 قسمت در هزار |
49 | جدول 4-14 میانگین درصد بازماندگی لاروها در برابر استرس شوری 10 قسمت در هزار |
49 | جدول 4-15 میانگین درصد بازماندگی لاروها در برابر استرس دمای 50 درجه سانتی گراد |
49 | جدول 4-16 میانگین درصد بازماندگی لاروهادر برابر استرس دمایی 40 درجه سانتی گراد |
50 | جدول 4-17 میانگین درصد بازماندگی لاروهادر برابر استرس دمایی 20 درجه سانتی گراد |
50 | جدول 4-18 میانگین درصد بازماندگی لاروها در برابر استرس دمایی 10 درجه سانتی گراد |
51
|
جدول 4-19 میانگین درصد بازماندگی لاروها در برابر استرس فرمالین 100 قسمت در میلیون |
فرم در حال بارگذاری ...
[سه شنبه 1399-10-16] [ 01:49:00 ب.ظ ]
|