1-1 مقدمه

5

1-1-1 اهداف و فرضیات

5

1-1-2 جنبه نوآوری تحقیق

6

1-2 کلیات

6

1-2-1 پراكندگی میگوها و مناطق زیست

6

1-2-2 طبقه بندی میگوهای پنائیده

7

1-2-3 چرخه زندگی میگو

7

1-2-4 تخم ریزی

8

1-2-4-1 انکوباسیون تخم

8

1-2-5 مراحل لاروی

8

1-2-5-1 مرحله ناپلیوس

8

1-2-5-2 مرحله پروتوزوآ

9

1-2-5-3 مایسیس

9

1-2-5-4 مرحله پست لاروی (پس نوزادی)

9

1-2-5-5 سایر مراحل زندگی

10

1-2-6 دستگاه تولید مثل

10

1-2-7 اهمیت آبزی پروری

14

1-2-8 تکثیر و پرورش میگوهای خانواده پنائیده

17

1-2-8-1 تکثیر و پرورش میگوی وانامی (سفید غربی)

18

1-2-8-2 پرورش میگوی وانامیدر ایران

19

1-2-9 نیازهای آبزی پروری موفق (با تاکید بر اهمیت غذا)

21

1-2-10 غذای زنده در آبزی پروری

21

1-2-11 مروری بر کرم های پرتار و اهمیت آن ها

24

فصل دوم

24

مروری بر مطالعات پیشین

28

فصل سوم

28

مواد و روش ها

28 3-1 محل اجرای آزمایش
28 3-2 طرح آزمایش
29 3-3 وسایل، تجهیزات و مواد مورد استفاده
29 3-3-1 وسایل آزمایشگاهی و اندازه گیری
30 3-3-2 مواد شیمیایی
30 3-4 مواد غذایی
31 3-5 سایرتجهیزات و مواد مورد استفاده
31 3-6 آماده سازی مخازن
32 3-7 تامین و ضدعفونی آب مورد نیاز پرورش
32 3-8 آبگیری مخازن و تنظیم فاکتورهای فیزیکوشیمیایی آب
32 3-9 انتقال مولدین به مخازن
33 3-10 غذادهی مولدین و رسیدگی جنسی
35 3-11 تخم ریزی و انتقال لاروها
35 3-12 شمارش و توزیع لاروها به مخازن
36 3-13 عملیات پرورش، غذادهی و بررسی سلامت لاروها
38 3-14 تعویض آب و خارج نمودن مواد زائد در مخازن لاروی
39 3-15 تعیین شاخص های رشد و بازماندگی در لاروها
40 3-16 نحوه انجام تست های استرس شوری، دما و فرمالین
42 3-17 تجزیه و تحلیل آماری داده ها
43 فصل چهارم
43 نتایج
43 4-1 شاخص های کیفی آب
44 4-2 میانگین وزن اولیه مولدین
44 4-3 مدت زمان لازم تا حصول به رسیدگی جنسی مولدین
45 4-4 درصد مولدین ماده تخم ریزی کرده در مدت زمان 20 روز
45 4-5 تعداد تخم تولیدی از مولدین
46 4-6 بازماندگی لاروهای مرحله ناپلیوس
46 4-7 بازماندگی لاروهای مرحله پست لارو
46 4-8 طول کل و وزن ترپست لاروها در پایان دوره آزمایشی
47 4-9 تست های استرس

مقالات و پایان نامه ارشد

47 4-9-1 تست استرس شوری 50 قسمت در هزار
48 4-9-2 تست استرس شوری 40 قسمت در هزار
48 4-9-3 تست استرس شوری 20 قسمت در هزار
48 4-9-4 تست استرس شوری 10 قسمت در هزار
49 4-9-5 تست استرس دمای 50 درجه سانتی گراد
49 4-9-6 تست استرس دمای 40 درجه سانتی گراد
50 4-9-7 تست استرس دمای 20 درجه سانتی گراد
50 4-9-8 تست استرس دمای 10 درجه سانتی گراد
51 4-9-9 تست استرس فرمالین 100 قسمت در میلیون
52 فصل پنجم
52 بحث و نتیجه گیری
59 نتیجه گیری کلی
60 آزمون فرضیات
61 فصل ششم
61 پیشنهادات
صفحه فهرست جدول ها
29 جدول 3-1 تیمارهای غذایی مورد استفاده در طول دوره تغذیه مولدین میگویLitopenaeus vannameiبرای حصول به رسیدگی جنسی
43 جدول 4-1 میانگین دامنه تغییرات شاخص های کیفی آب در طول دوره تغذیه مولدین میگویLitopenaeus vannameiتا زمان حصول به رسیدگی جنسی
43 جدول 4-2 میانگین دامنه تغییرات پارامترهای کیفی آب در طول دوره پرورش لاروهای تولیدی از مولدین میگویLitopenaeus vannamei
44 جدول 4-3 میانگین وزن اولیه مولدین میگویLitopenaeus vannameiبر حسب گرم در هر تیمار آزمایشی
45 جدول 4-4 میانگین تعداد روزهای رسیدن به رسیدگی جنسی مولدین میگویLitopenaeus vannameiدر تیمارهای آزمایشی در یک دوره 20 روزه
45 جدول 4-5 درصد مولدین مادهLitopenaeus vannameiتخم ریزی کرده در هر تیمار آزمایشی در دوره 20 روزه
45 جدول 4-6 میانگین تعداد تخم تولیدی مولدین میگویLitopenaeus vannameiدر تیمارهای آزمایشی
46 جدول 4-7 میانگین تعداد لاروهای مرحله ناپلیوس تولیدی مولدین میگویLitopenaeus vannameiدر تیمارهای آزمایشی
46 جدول 4-8 میانگین تعداد پست لارو تولیدی از مولدین میگویLitopenaeus vannameiتحت تیمارهای آزمایشی
47 جدول 4-9 میانگین طول کل لاروها (میلی متر) در پایان دوره پرورش
47 جدول 4-10 میانگین وزن تر لاروها (میلی گرم) درپایان دوره پرورش
47 جدول 4-11 میانگین درصد بازماندگی لاروها در برابر استرس شوری 50 قسمت در هزار
48 جدول 4-12 میانگین درصد بازماندگی لاروها در برابر استرس شوری 40 قسمت در هزار
48 جدول 4-13 میانگین درصد بازماندگی لاروها در برابر استرس شوری 20 قسمت در هزار
49 جدول 4-14 میانگین درصد بازماندگی لاروها در برابر استرس شوری 10 قسمت در هزار
49 جدول 4-15 میانگین درصد بازماندگی لاروها در برابر استرس دمای 50 درجه سانتی گراد
49 جدول 4-16 میانگین درصد بازماندگی لاروهادر برابر استرس دمایی 40 درجه سانتی گراد
50 جدول 4-17 میانگین درصد بازماندگی لاروهادر برابر استرس دمایی 20 درجه سانتی گراد
50 جدول 4-18 میانگین درصد بازماندگی لاروها در برابر استرس دمایی 10 درجه سانتی گراد
51 جدول 4-19 میانگین درصد بازماندگی لاروها در برابر استرس فرمالین 100 قسمت در میلیون
موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...